Arden Parks Baalse Hei
Last minute Belgiƫ

Last minute vakantie in Belgiƫ

 • Last minute vakantiepark met roei-, zwem-, en visvijver
 • Kamperen, glamping en vakantiehuisjes
 • In de natuur van de Antwerpse Kempen

Last minute genieten op onze camping in Belgiƫ

Zin in vakantie? Kom op, pak uw koffers in en reis af naar de Antwerpse Kempen voor een onvergetelijke last minute vakantie in BelgiĆ«. Het voordeel van een last minute boeken? U hoeft niet lang te wachten voordat u vertrektĀ naar deze leuke vakantiebestemming. En geef toe: spontane tripjes zijn vaak het leukst! Boekt u uw vakantie op onze camping in BelgiĆ«? Dan heeft u de keuze uit ruime kampeerplaatsen en stijlvolle (glamping)accommodaties. Vanaf het park lopen diverse fiets- en wandelroutes door de Antwerpse Kempen en het Turnhouts Vennengebied. Ook op het park zelf is het groen met veel bebossing en een zwem-, roei-, en visvijver.

Boek uw last minute vakantie in BelgiĆ« bij Camping Baalse HeiĀ ā†“

Een geweldig last minute avontuur op onzeĀ camping

U wilt last minute naar onze camping in BelgiĆ«? Groot gelijk! Bij ons verblijft u namelijk op ruime en rustig gelegen kampeerplaatsen van circa 100 mĀ². De plaatsen zijn voorzien van water, elektra, kabeltelevisie en wifi. Word ā€˜s ochtends gewekt door de fluitende vogeltjes en geniet van een heerlijke kop koffie voor uw camper, caravan of tent, terwijl de dauw nog op het gras ligt. Een heerlijke en rustgevende kampeervakantie, die boekt u last minute bij onze camping in BelgiĆ«.

Een betoverend last minute vakantiehuis

Liever een last minuteĀ vakantiehuis in BelgiĆ« boeken? Dat kan ook bij Camping Baalse Hei. De Taos XL Delux is het echte pareltje van onze camping. Deze luxe glampingaccommodatie is geschikt voor 6 personen en biedt u alle gemakken die u van thuis gewend bent. Natuurlijk kunt u ook voor een stacaravan, chalet of trekkershut kiezen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Het voordeel van een accommodatie? Alles staat al voor u klaar! Ook op ons park hoeft zich niet te vervelen. Zo bevinden er zich op ons parkĀ een zwem-, roei-, en visvijverĀ Na een dagje op het water geniet u van een Belgisch streekbiertje bij de taverne. Zo leert u BelgiĆ« pas Ć©cht goed kennen!Ā 

Waarom Camping Baalse Hei?

 • Zwem-, vis- en roeivijver
 • Animatieprogramma
 • Gezellige taverne met terras
 • Honden zijn van harte welkom
 • Gelegen in de Antwerpse Kempen
 • 2.000 km aan fietsroutes

Tips tijdens uw last minute vakantie in Belgiƫ

Boekt u een last minute op ons vakantiepark in BelgiĆ«? Dan snappen we dat u niet veel tijd heeft om alle leuke to doā€™s uit te zoeken. Daarom helpen wij u graag een handje! Wist u bijvoorbeeld dat er rondom onze natuurcamping maar liefst 2.000 km aan fietsroutes loopt? Onderweg komt u slingerende beekjes, dichte bossen, uitgestrekte velden en gezellige dorpjes en steden tegen. Bij Baalse Hei kunt u een fiets huren. Bovendien lopen er diverse wandelroutes vanaf onze camping. Pak uw wandelschoenen maar vast in! Ook leuk voor een spontaan weekendje weg.Ā 

  Cultuur en musea

  Bezoek naast diverse musea in de Antwerpse Kempen, ook bezienswaardigheden in Turnhout, zoals het Nationaal Museum van de Speelkaart.

  Fietsen en wandelen

  Geniet van eindeloos fietsplezier in Turnhout en de Antwerpse Kempen met meer dan 10 wandel- en fietsroutes nabij onze camping.Ā 

  Sportief en actief

  Op het terrein zijn er naast de zwemvijverĀ diverse sportmogelijkheden zoals voetbal, tennis, tafeltennis, basketbal, volleybal en petanque.

  Steden en dorpen

  Op relatief korte afstand van Baalse Hei zijn er veel steden als Turnhout, Antwerpen, Gent en BruggeĀ en in NederlandsĀ Baarle-Nassau en Tilburg.

Ligging van Camping Baalse Hei vlak bij de Nederlandse grensĀ ā†“

Wat eerdere gasten ons vroegenĀ ā¤µ

šŸ¤© Wat is het voordeel van last minute boeken?

Last minute boeken kan handig zijn als u flexibel bent in uw reisplannen en niet gebonden bent aan specifieke data. Hierdoor heeft u meer kans om een camping te vinden die nog beschikbaarheid heeft op de door u gewenste data. Ook kan het last minute boekenĀ zorgen voor een spontane en avontuurlijke vakantie ervaring, zoals op onze camping aan het water!

šŸ“† Kan er tijdens vakantieperiodes last minute een vakantie geboekt worden?

Jazeker!Ā Bij Baalse HeiĀ kunt u last minute tijdens vakantieperiodes terecht! Let wel op: sommige periodes zijn populairder en vol is vol.Ā Wacht daaromĀ niet te lang!