Corsendonk Baalse Hei
Last minute België

Last minute België

  • Last minute vakantie in België
  • Kamperen, glamping en vakantiehuisjes
  • In de natuur van de Antwerpse Kempen

Last minute naar België

Zin in vakantie? Kom op, pak uw koffers in en reis af naar de Antwerpse Kempen voor een onvergetelijke last minute vakantie in België. Het voordeel van een last minute boeken? U hoeft niet lang te wachten voordat u vertrekt naar deze leuke vakantiebestemming. En geef toe: spontane tripjes zijn vaak het leukst! Boekt u last minute onze camping in België? Dan heeft u de keuze uit ruime kampeerplaatsen en stijlvolle (glamping)accommodaties. Vanaf het park lopen diverse fiets- en wandelroutes door de Antwerpse Kempen en het Turnhouts Vennengebied. Ook op het park zelf is het groen met veel bebossing en maar liefst drie natuurlijke recreatievijvers.

Boek uw last minute vakantie in België bij Camping Baalse Hei ↓

 

Last minute camping in België

U wilt last minute naar onze camping in België? Groot gelijk! Bij ons verblijft u namelijk op ruime en rustig gelegen kampeerplaatsen van circa 100 m². De plaatsen zijn voorzien van water, elektra, kabeltelevisie en wifi. Word ‘s ochtends gewekt door de fluitende vogeltjes en geniet van een heerlijke kop koffie voor uw camper, caravan of tent, terwijl de dauw nog op het gras ligt. Een heerlijke en rustgevende kampeervakantie, die boekt u last minute bij onze camping in België.

Last minute vakantiehuis in België   

Liever last minute een vakantiehuis in België boeken? Dat kan ook bij Camping Baalse Hei. De Taos XL is het echte pareltje van onze camping. Deze luxe glampingaccommodatie is geschikt voor 6 personen en biedt u alle gemakken die u van thuis gewend bent. Natuurlijk kunt u ook voor een stacaravan, chalet of trekkershut kiezen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Het voordeel van een accommodatie? Alles staat al voor u klaar!

 

Tips tijdens uw last minute vakantie in België

Boekt u een last minute op ons vakantiepark in België? Dan snappen we dat u niet veel tijd heeft om alle leuke to do’s uit te zoeken. Daarom helpen wij u graag een handje! Wist u bijvoorbeeld dat er rondom onze natuurcamping maar liefst 2.000 km aan fietsroutes loopt? Onderweg komt u slingerende beekjes, dichte bossen, uitgestrekte velden en gezellige dorpjes en steden tegen. Bij Baalse Hei kunt u een fiets huren. Bovendien lopen er diverse wandelroutes vanaf onze camping. Pak uw wandelschoenen maar vast in! Ook leuk voor een spontaan weekendje weg. 

Toch hoeft u tijdens uw last minute in België onze camping niet te verlaten. Zo bevinden zich maar liefst drie recreatievijvers op het park: eentje om te zwemmen, eentje om te roeien en eentje om te vissen. Na een dagje op het water geniet u van een Belgisch streekbiertje bij de taverne. Zo leert u België pas écht goed kennen! 

Waarom Camping Baalse Hei?

💦 Drie vijvers: zwem-, vis- en roeivijver

🤡 Boordevol animatieprogramma

🍺 Gezellige taverne met terras 

🐕 Honden zijn van harte welkom

🍃 Gelegen in de Antwerpse Kempen

🚴 2.000 km aan fietsroutes 

Boek een last minute naar België
 
Bekijk ons last minute aanbod

Ligging van Camping Baalse Hei vlak bij de Nederlandse grens ↓