Arden Parks Baalse Hei
Weekend weg België

Weekendje weg België

  • In de natuurrijke Antwerpse Kempen
  • Voorzieningen en vermaak voor jong en oud
  • Fiets-, wandel- en recreatieomgeving

Weekendje weg in België

Een heerlijk weekendje in België beleeft u bij Camping Baalse Hei in Turnhout. Ons park ligt midden in de Antwerpse Kempen, een prachtige natuurrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor uw weekend weg in België kunt u op ons vakantiepark zowel kamperen als een accommodatie huren. Qua faciliteiten zit u ook goed op Camping Baalse Hei. Zo is er een roei-, vis- en zwemvijver! En u kunt bourgondisch genieten in onze taverne met zowel een uitgebreide maaltijd als een snelle hap. Tijdens uw weekendje weg in België is het ook leuk om er een dagje op uit te gaan. Wat dacht u van een bezoek aan de steden Antwerpen, Turnhout of Geel? We verwelkomen u graag op onze camping!

Zoek & Boek uw weekend in België ⤵

 

Weekend kamperen in België

Een korte kampeervakantie is een leuke invulling van een weekend in België. Al onze kampeerplaatsen beschikken over een wateraansluiting, 10 ampère elektra, afvoer en kabeltelevisie. De kampeerplaatsen zijn circa 100 m². En wilt u een weekend weg met de hond in België? Geen probleem! Uw hond is van harte welkom op een aantal van onze kampeervelden. Ook is onze camping een erkende ANWB en ACSI camping, dat is wel zo prettig!

 

Een weekend in een vakantiehuisje in België

Op ons vakantiepark kunt u ook een vakantiehuis of glamping accommodatie huren voor uw weekendje weg in België. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en ook huisdieren zijn in diverse accommodaties welkom. U heeft de keuze uit trekkershutten, stacaravans, chalets en glamping tenten. Ongeacht het type accommodatie geniet u altijd van een zitruimte, (aparte) slaapvertrekken, een keuken(hoek) en een buitenruimte.

 

Tips voor uw weekendje in België

Neem een heerlijke duik in onze zwemvijver, gooi uw hengel uit in onze visvijver of roei een rondje op onze roeivijver tijdens uw weekendje weg in België. Camping Baalse Hei beschikt over drie vijvers met ieder hun eigen functionaliteit en daardoor vermaak voor jong en oud. De kinderen vermaken zich bovendien met het animatieteam (in de vakanties) en in de speeltuin. De dag sluit u smakelijk af in onze taverne. 

Een dag van uw weekend weg in België moet u zeker inzetten om de prachtige omgeving van onze camping te verkennen. De cultuurliefhebber haalt zijn/haar hart op in het mooie Antwerpen met haar vele bezienswaardigheden, musea en winkels. Toch liever de natuur in tijdens uw weekendje in België? De Antwerpse Kempen biedt een mooie afwisseling van weilanden, heide, bos en zanderige gronden. De actieveling zal genieten op het water! Het waterrijke gebied van de Kempen nodigt uit om per kano of kajak verkend te worden tijdens uw weekend in België! Graag tot ziens bij Baalse Hei.

 

Een sfeerimpressie van een weekend weg in België 📸