Arden Parks Baalse Hei

Camping nabij Antwerpen

  • Midden in de Antwerpse Kempen
  • Ruime kampeerplaatsen
  • zwem-, vis- en roeivijver

Camping in de buurt van Antwerpen

Zoekt u tijdens uw vakantie graag de natuur en rust op maar houdt u er ook van een  bruisende stad te bezoeken? Dat kan! Deze gouden combinatie vindt u namelijk bij camping Baalse Hei gelegen in Turnhout in de provincie Antwerpen. De camping bij Antwerpen bevindt zich midden in het natuurgebied de Antwerpse Kempen en ligt dan ook in een groene omgeving die zich kenmerkt door bos en water. Vanaf onze rustige en natuurrijke camping bevindt u zich al binnen een uur rijden in het bruisende centrum van Antwerpen.

Uw verblijf op camping Baalse Hei nabij Antwerpen

Baalse Hei is een camping nabij Antwerpen waar u heerlijk tot rust kunt komen maar u zich geen moment hoeft te vervelen. Op de ruim opgezette kampeerplaatsen verblijft u met uw eigen tent of camper/caravan. Deze ruime kampeerplekken, circa 100 m², zijn van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over kabeltelevisie, water, afvoer en elektra.

Bent u toch op zoek naar meer comfort? Dan heeft u ook de mogelijkheid een accommodatie te huren op ons vakantiepark nabij Antwerpen. Wij beschikken over diverse huuraccommodaties zoals luxe Taos chalets, stacaravans en safaritenten. De accommodaties bieden plek aan maximaal 6 personen. Op ons vakantiepark in de buurt van Antwerpen bent u welkom met uw hond zodat u samen kunt genieten van heerlijke wandelingen in de mooie natuur. Op de camping in de buurt van Antwerpen hoeven ook kinderen zich niet te vervelen dankzij de vele faciliteiten en het animatieteam dat klaar staat in de schoolvakanties.

De faciliteiten van onze camping bij Antwerpen

✔ Animatieteam in de schoolvakanties

✔ zwem-, vis- en roeivijver

✔ Taverne voor kleine en grote trek

✔ Speeltuinen en sportvelden

✔ Fietsverhuur

De omgeving van onze camping vlak bij Antwerpen

Bij camping Baalse Hei geniet u van een prachtige ligging in de Antwerpse Kempen. Hierdoor is de omgeving uitermate geschikt voor mooie fiets- en wandeltochten. Op de camping bij Antwerpen kunt u een fiets huren om de omgeving te ontdekken! De provincie Antwerpen zorgde voor maar liefst 50 bewegwijzerde fietsroutes wat goed is voor zo'n 2000 km aan fietspaden in de provincie. Naast de prachtige natuur is de provincie Antwerpen ook vele indrukwekkende steden rijk. De bekendste stad, Antwerpen, ligt op een klein uur rijden van camping Baalse Hei en is zeker een bezoekje waard. De stad is een bruisende metropool en telt talloze winkelstraten, een dierentuin, Aquatopia en diverse musea en kerken. Wat de stad écht uniek maakt is de haven en de diamantwijk. Ook steden als Mol en Turnhout zijn echte toeristentrekkers aanraders.

Voorzieningen

Bij camping Baalse Hei in Turnhout is genoeg te beleven.💦Waterpret bij de 3 vijvers Horeca/taverne 'Eetcafé Atalanta' ⚽sport- en spelfaciliteiten. Verhuur Electrische fietsen. Ontdek de voorzieningen.

Omgeving

Camping Baalse Hei bevindt zich in de schitterende en natuurrijke omgeving van de Antwerpse Kempen. Een heerlijke fiets-, wandel- en recreatieomgeving.