ArdenParks Baalse Hei
Baalse Hei omgeving

Omgeving

 
  • Nabij de Antwerpse Kempen
  • Fiets-, wandel- en recreatieomgeving
  • Diverse mooie bezienswaardigheden
 

Ontdek de omgeving van Baalse Hei

Camping Baalse Hei is gelegen in Turnhout en grenst daarmee aan de prachtige natuur van de Antwerpse Kempen. Fietsen, wandelen, vissen, varen of roeien, in dit gebied zijn de recreatiemogelijkhedenĀ eindeloos. Ook zijn er vele interessante musea en mogelijkheden voor dagjes uit. Wilt u het stadse leven opzoeken? Turnhout, Geel, Mol en Antwerpen zijn makkelijk te bereiken met de fiets of de auto. Maar ook Nederlandse plaatsen als Baarle-Nassau/Baarle-Hertog, Tilburg en Breda bevinden zich op minder dan 45 autominuten. Ontdek de omgeving van Baalse Hei.

 
 
 
 
Sportief en actief

Sportief en actief

Voor een actieveĀ vakantie komt zelfs de meest veeleisende sportfanaat bij ons aan zijn trekken. Naast de zwemvijver is er een voetbal- en tennisveld, u kunt er tafeltennissen, basket- en volleybal spelen. Niet te vergeten: er kan fanatiek gestreden worden tijdens een wedstrijd op de petanquebaan!

Ā 

Cultuur en musea

Cultuur en Musea

In de Kempen zijn diverse musea met ieder een uniek thema. Naast de vele musea in de Antwerpse Kempen moet u zeker ook eens een aantal mooie bezienswaardigheden inplannen bij uw bezoek aan Turnhout.

Dagjes uit Baalse Hei

Dagjes uit

Met steden als Turnhout, Antwerpen, Gent en Brugge op relatief korte afstand heeft u vele mogelijkheden tot sportieve activiteiten en dagtrips. Ook de natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in het prachtige landschap van de Antwerpse Kempen met vele mogelijkheden om te fietsen en wandelen.