Arden Parks Baalse Hei
Baalse Hei omgeving

Eropuit in de omgeving

 • Nabij de Antwerpse Kempen
 • Fiets-, wandel- en recreatieomgeving
 • Diverse mooie bezienswaardigheden

Ontdek de omgeving van Baalse Hei

Camping Baalse Hei is gelegen in Turnhout en grenst daarmee aan de prachtige natuur van de Antwerpse Kempen. Fietsen, wandelen, vissen, varen of roeien, in dit gebied zijn de recreatiemogelijkhedenĀ eindeloos. Ook zijn er vele interessante musea en mogelijkheden voor dagjes uit. Wilt u het stadse leven opzoeken? Turnhout, Geel, Mol en Antwerpen zijn makkelijk te bereiken met de fiets of de auto. Maar ook Nederlandse plaatsen als Baarle-Nassau/Baarle-Hertog, Tilburg en Breda bevinden zich op minder dan 45 autominuten. Ontdek het allemaal tijdens uw vakantie bijĀ Camping Baalse Hei.

 

Uittips in de buurtĀ ā¤µ

Steden en dorpen

Met steden als Turnhout, Antwerpen, Gent en Brugge op relatief korte afstand heeft u vele mogelijkheden tot sportieve activiteiten en dagtrips. Welke stad gaat u bezoeken?

Fietsen en wandelen

Ook de natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in het prachtige landschap van de Antwerpse Kempen met vele mogelijkheden om te fietsen en wandelen.

Andere populaireĀ aanraders in de omgevingĀ ā¤µ

Er is meer in de omgeving te beleven. Kom cultuursnuiven en bezichtig historische monumenten zoals het Kasteel van de HertogenĀ van Brabant of Abdij Postel. Of haal uw artistieke en kunstzinnige zelf naar boven tijdens Ć©Ć©nĀ van de vele museumbezoekjes. Uw hoofd even leegmaken? Duik de natuur in! Laad uw innerlijke batterij op tijdens een wandeling door Nationaal Park de Hoge KempenĀ of neem uw kinderen meeĀ naar Nationaal Park Bosland!

  Sportief en actief

  Voor een actieveĀ vakantie komt de meest veeleisende sportfanaat bij ons aan zijn trekken. Naast de zwemvijver is er een voetbal- en tennisveld, u kunt er tafeltennissen,Ā basketballen en volleyballen. Niet te vergeten: er kan fanatiek gestreden worden tijdens een wedstrijd op de petanquebaan!

  Cultuur en musea

  In de Kempen zijn diverse musea met ieder een uniek thema, zoals Begijnhofmuseum en het Nationaal Museum van de Speelkaart.Ā Naast de vele musea in de Antwerpse Kempen moet u zeker ook eens een aantal mooie bezienswaardigheden inplannen.Ā Denk aan Kasteel van de Hertogen van Brabant of de Sint-Pieterskerk.

  Natuur

  Bewonder de natuur in al haar glorie in Nationaal Park de Hoge Kempen met meer dan 12.000 ha aan natuurpracht. Of bezoek Nationaal Park Bosland; het grootste avonturenbos waar kinderen de baas zijn, schatzoeken, geocachesĀ enĀ avontuurlijke speelplekken. Ook zijn hier vele routes te vinden voor wandelaars en fietsers.

Swipe voor een sfeerimpressieĀ āž”ļø