Arden Parks Baalse Hei

Ontdek Camping Baalse Hei

  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Gelegen midden in de natuur
  • Diverse verblijfsmogelijkheden

Ontdek onze camping in het prachtige Turnhout

Voor een vakantie in een groene omgeving bent u bij Turnhout aan het juiste adres. Onze camping in Turnhout bevindt zich in de natuurrijke regio van de Kempen. Wij beschikken over verschillende type accommodaties geschikt voor maximaal 6 personen. Ook is onze camping perfect voor een kampeervakantie, u kunt heerlijk kamperen met uw eigen tent, vouwwagen, kampeerauto, camper of caravan. Wat ook een toppunt is, is dat uw hond van harte welkom is op onze ANWB camping. In de prachtige omgeving van camping Baalse Hei is van alles te beleven!

 

Omgeving rondom onze camping in Turnhout

Turnhout is een stad gelegen in het Noorden van Antwerpen. In de omgeving van Turnhout is van alles te doen en te zien. Wilt u cultuur snuiven in dit leuke stadje? Dat kan! Turnhout heeft een rijke geschiedenis en er zijn genoeg interessante musea. Denk aan het Taxandriamuseum of het Nationaal Museum van de Speelkaart. Even rusten na een bezoekje aan een museum? Geniet van een typische Belgische versnapering, een biertje of een heerlijke Vlaamse friet met mayonaise. Verken natuurgebied het Turnhouts Vennengebied door middel van een wandel- of fietsroute en geniet van de rust. Ook kan een dagje Antwerpen niet missen natuurlijk, één van de favorietjes als het gaat om steden waar je kunt shoppen. Beleef een vakantie met optimale rust en leuke activiteiten bij Camping Baalse Hei!

Sfeerimpressie van de omgeving rondom Baalse Hei

Swipe voor meer foto's

Onze accommodaties en kampeerplaatsen

Geniet van uw vakantie in Turnhout in een accommodatie of ga heerlijk kamperen. Er zijn verschillende soorten accommodaties, dus u heeft ruim de keus. Kies uit onze trekkershutten, chalets of stacaravans. Naast alle comfortabele accommodaties hebben wij ook kampeerplekken waar u het echte campinggevoel ervaart. Tijdens het kamperen ervaart u rust door de ruime kampeerplekken van circa 100 m². Oftewel, u zult zeker een heerlijk verblijf in de groene omgeving beleven.

 

De voorzieningen op onze camping in Turnhout

Camping Baalse Hei beschikt over de leukste facilteiten voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld een duik in de zwemvijver, speel in de speeltuin of beoefen een sport op ons sportveld. Zelfs het animatieteam is voor jong en oud geschikt, het hele gezin kan meedoen met de verschillende activiteiten. Ook is onze camping in Turnhout de ideale bestemming voor een visvakantie. U kunt in alle rust vissen, want het gebruik van de visvijver is voorbehouden aan gasten van de camping. Kortom, er zijn genoeg leuke activiteiten te ondernemen op onze camping!

 

Onze voorzieningen

  • Zwem-, roei- en visvijver
  • Animatieteam
  • Horeca/taverne
  • Speeltuin
  • Sport- en spelvoorzieningen
 
 

Ligging van onze camping in Turnhout