• Camping in de Belgische Kempen
  • Rust en natuur
  • Ideale fiets- en wandelomgeving

Camping in de Kempen

Gaat u het liefst op vakantie naar een natuurgebied? Dan zal een vakantie op een camping in de Kempen in België u zéker aanspreken. Camping Baalse Hei bevindt zich in Turnhout te midden van deze schitterende natuur. De Kempen wordt gekenmerkt door de zanderige bodem, bossen, vennen, weilanden en heide. Zo’n heide- en bosgebied vindt u dicht bij Camping Baalse Hei bij het Turnhouts Vennengebied en landschap De Liereman. Bij Baalse Hei kunt u kamperen in de Belgische Kempen of een vakantiehuis huren geschikt voor maximaal 8 personen. Op ons vakantiepark in de Kempen komt u tot rust en geniet u van de natuurrijke omgeving. Ook de voorzieningen van Baalse Hei zorgen voor een heerlijke vakantie in de Kempen.

 

Camping in de Antwerpse Kempen

Of u nu kiest voor kamperen of het huren van een accommodatie in de Belgische Kempen, op Baalse Hei zit u goed! Wij beschikken over kampeer- en kampeerautoplaatsen, beide plaatsen zijn 100m² en voorzien van water, elektra, kabeltelevisie en wifi. De kampeerplekken bevinden zich op een groen omzoomd grasveld, zo geniet u optimaal van de natuur op onze camping in de Antwerpse Kempen. Beschikt u niet over eigen kampeermiddelen? Kies dan voor een accommodatie in de Kempen. Bij Baalse Hei heeft u de keuze uit een trekkershut, stacaravan of chalet voor maximaal 6 personen. Ervaar het gemak van een comfortabele accommodatie met voorzieningen als een eigen badkamer, compleet ingerichte keuken en terras met tuinset. Pak uw koffers en geniet van een vakantie op onze camping in de Antwerpse Kempen.

 

Ontdek de veelzijdigheid van de Kempen

Wist u dat de Kempen in de zomer de warmste plek van België zijn? Een heerlijke plek om vakantie te vieren. Vind verkoeling in de zwemvijver met zandstrand, ga roeien of waterfietsen op de roeivijver of zoek een plekje rondom de visvijver. Aan waterpret zeker geen gebrek op onze camping in de Kempen. Op onze kindvriendelijke camping vermaken jong en oud zich ook uitstekend op de sportvelden of kunnen zij relaxen met een hapje en drankje bij de horeca. 

Maar u bent natuurlijk niet naar de Kempen gekomen om enkel op onze camping te blijven. Maak een wandeling of fietstocht langs de weilanden en heide, door het bos en over de zanderige gronden. Tip: een erg geschikt familieuitje is een kano- of kajaktocht op de Kleine Nete vanaf onze camping aan het water. Naast natuur ziet u her en der voor dit gebied kenmerkende langgevelboerderijen. Ander cultuurhistorisch erfgoed uit de regio is te bewonderen in het Openluchtmuseum van Bokrijk, gelegen op 60 autominuten van Baalse Hei. Met wie komt u genieten op onze camping in de Kempen?

 
Boek deze camping in de Kempen
 

Voorzieningen

Bij camping Baalse Hei in Turnhout is genoeg te beleven.💦Waterpret bij de 3 vijvers Horeca/taverne 'Eetcafé Atalanta' ⚽sport- en spelfaciliteiten. Verhuur Electrische fietsen. Ontdek de voorzieningen.

Omgeving

Camping Baalse Hei bevindt zich in de schitterende en natuurrijke omgeving van de Antwerpse Kempen. Een heerlijke fiets-, wandel- en recreatieomgeving.