Arden Parks Baalse Hei
Kamperen in België

Kamperen in de Belgische Kempen

  • Ruime kampeerplaatsen
  • ANWB en ACSI camping
  • Camping midden in de natuur

Kamperen in België

Camping Baalse Hei heeft ruime en rustig gelegen kampeerplaatsen van circa 100 m² op een door groen omzoomd grasveld. Hier kunt u kamperen met uw eigen tent, vouwwagen, kampeerauto, camper of caravan. Baalse Hei is gelegen in Turnhout vlak bij de Nederlandse grens, zo kunt u genieten van een kampeervakantie in de natuur van de Kempen. De kampeerplaatsen van Baalse Hei zijn voorzien van water, elektra, afvoer en kabeltelevisie. Ook heeft u bij Baalse Hei gratis beschikking over wifi. Zo kunt u het thuisfront op de hoogte houden van uw kampeervakantie bij Baalse Hei.

Vanaf
€ 87
€ 74
3 nachten
2 personen

Camperplaats

Antwerpen, Turnhout
62Ja
  • 16 ampère stroomvoorziening
Vanaf
€ 100
€ 84
3 nachten
2 personen

Kampeerplaats incl. 2 personen

Antwerpen, Turnhout
6SommigeJa
  • 16 ampère stroomvoorziening

ANWB camping in België

Onze ANWB camping in België is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De natuurcamping wordt omringd door heide, bossen met vennen en diverse andere natuurgebieden. Kamperen in de Kempen doet u bij Baalse Hei midden in het groen. Een camping midden in de natuur is ook ideaal voor als u met uw hond op vakantie wilt. Op onze ANWB camping viert u vakantie met uw hond in België. De vele wandelpaden in de omliggende Kempense natuurgebieden garanderen plezier voor zowel baasje als hond. Kamperen in België, daarvoor zit u goed bij Camping Baalse Hei!

Faciliteiten bij Baalse Hei:

  • Animatie in de vakanties
  • Zwem-, roei- en visvijver
  • Horecagelegenheid
  • Diverse sportvelden
  • Speeltuin

Ontdek de Kempen

Komt u kamperen in België bij Baalse Hei dan verblijft u in het grootste groengebied van Vlaanderen. Verblijven op een camping in de Kempen is dan ook de ideale manier om dit gebied beter te leren kennen. Direct rondom onze ANWB camping ligt een vijftal natuurgebieden. De talloze wandel- en fietspaden die door deze gebieden lopen, maken het voor u heel eenvoudig hier nader kennis mee te maken. Uw kinderen neemt u mee naar Bobbejaanland voor de dag van hun leven. Voor een dag vol cultuur en bezienswaardigheden trekt u naar Turnhout of Antwerpen. 

Wist u dat u op onze camping voordelig kan kamperen met een CampingCard ACSI? Buiten het hoogseizoen om profiteert u op deze manier van lage prijzen. Bezoek onze ACSI camping in België en ontdek zelf de schoonheid van de Belgische Kempen.

ACSI
Corsendonk Campings