Arden Parks Baalse Hei
Camping Vlaanderen

Camping Vlaanderen

  • Camping in Vlaanderen
  • Kamperen, glamping en vakantiehuisjes
  • In de natuur van de Antwerpse Kempen

Camping in Vlaanderen

Heeft u zin in een verblijf op een camping in Vlaanderen? Pak dan uw koffers maar, want Camping Baalse Hei in Turnhout heeft alles in huis om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Op ons vakantiepark in Vlaanderen kunt u terecht voor alle soorten vakanties. Camping Baalse Hei grenst namelijk aan de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen waardoor de recreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Met wie komt u naar onze camping in Vlaanderen?

Kamperen in Vlaanderen

Kom genieten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping in Vlaanderen! Bij ons kunt u kamperen met uw eigen tent, vouwwagen, kampeerauto, camper of caravan op een kampeerplek die is omringd door heide en bossen. Naast natuurliefhebbers en rustzoekers doen wij daarom ook honden en hun baasje een groot plezier. Het omliggende natuurgebied is namelijk ideaal voor uitstapjes met uw trouwe viervoeter. Daarnaast zijn de kampeerplekken op ons vakantiepark in Vlaanderen voorzien van water, elektra, afvoer, kabeltelevisie en bovendien gratis wifi om de thuisblijvers op de hoogte te houden!

Uw vakantiehuis in Vlaanderen

Gaat uw voorkeur voor een vakantie in Vlaanderen uit naar een vakantiehuis? Voor een comfortabel verblijf maakt u bij Baalse Hei een keuze uit trekkershutten, stacaravans of chalets, geschikt voor maximaal 6 personen. De vakantiegangers die houden van het comfort van een vakantiehuisje in Vlaanderen én het ultieme kampeergevoel, kunnen verblijven in een luxe glampingaccommodatie. Al onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zoals twee of drie slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, een woonkamer met televisie en een badkamer. Heeft u al zin in een verblijf in een vakantiehuis in Vlaanderen?

Faciliteiten tijdens uw vakantie in Vlaanderen

Dankzij de ligging van onze camping in Vlaanderen zullen natuurliefhebbers zich helemaal thuis voelen. Het prachtige landschap van de Antwerpse Kempen biedt namelijk vele mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Ook de sportieve vakantieganger kan zich eindeloos vermaken. Op ons vakantiepark in Vlaanderen kunt u namelijk voetbal, tennis, tafeltennis, bastketbal, volleybal én petanque spelen! Daarnaast beleeft u bij ons volop waterplezier. Hang uw hengel uit bij de visvijver, ga zwemmen in de zwemvijver of ga roeien bij de roeivijver. Komen de kinderen ook mee? Ons animatieteam zorgt er in de schoolvakanties voor dat ook zij een onvergetelijke vakantie beleven op de camping in Vlaanderen. 

Waarom deze camping in Vlaanderen?

✔️ Drie vijvers: zwem-, vis- en roeivijver

✔️ Boordevol animatieprogramma

✔️ Gezellige taverne met terras 

✔️ Gelegen in de Antwerpse Kempen

✔️ 2.000 km aan fietsroutes