• Kampeerplaatsen & accommodaties
  • In de groene omgeving van Turnhout
  • Slechts 10 minuten naar het centrum

Camping in Turnhout

Wilt u graag op vakantie naar België, maar weet u nog niet waar? Op onze camping in Turnhout vinden vele vakantiegangers een heerlijke plek. U bevindt zich in de natuurrijke regio van de Kempen, maar ook nabij het voormalig industriestadje Turnhout en op slechts een uur rijden van de culturele stad Antwerpen. Tegelijkertijd zijn ook uitstapjes naar Nederland goed mogelijk. De Belgisch-Nederlandse grens ligt op slechts 7,5 kilometer afstand. Op camping Baalse Hei in Turnhout heeft u de keuze uit groene kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties voor maximaal 8 personen. Zo wordt het echt een vakantie waarvan iedereen geniet. Wie neemt u mee naar onze camping in Turnhout?

 

Kamperen

Op camping Baalse Hei heeft u keuze uit kampeerplaatsen en kampeerautoplaatsen met diverse voorzieningen.
Bekijk de kampeerplaatsen

Verhuur

Op camping Baalse Hei kunt u kiezen uit diverse verhuuraccommodaties; een trekkershut, stacaravan of chalet. Wat wordt uw keuze?
Bekijk de accommodaties

Uw verblijf op Camping Baalse Hei in Turnhout

Heeft u de voorkeur om te kamperen in Turnhout? Onze ruime kampeerplaatsen van circa 100m² bevinden zich op groen omzoomde velden. Uw kampeerplaats of kampeerautoplaats beschikt over water, afvoer, elektra en kabeltelevisie. Kom met uw tent, vouwwagen, caravan of camper naar camping Baalse Hei in Turnhout. Heeft u even geen zin in gesjouw met uw kampeerspullen? Bij Baalse Hei in Turnhout kunt u ook kiezen voor een trekkershut, stacaravan of chalet. De accommodaties bieden plaats aan maximaal 6 personen, beschikken over 2 of 3 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een keuken met diverse voorzieningen en een sfeervol woongedeelte. Naast huisdiervrije huisjes zijn er ook huisdiervriendelijke huuraccommodaties zodat uw hond gezellig mee kan op vakantie. Zowel op uw kampeerplaats als in uw accommodatie heeft u gratis toegang tot wifi

Faciliteiten van Baalse Hei

  • Zwemvijver met zandstrand
  • Visvijver en roeivijver
  • Horeca/taverne
  • Speeltuin
  • Sport- en spelfaciliteiten
  • Fietsverhuur
  • Animatie
 

Sfeerimpressie van onze camping in Turnhout

 

Ontdek Turnhout

Wanneer u verblijft op onze camping in de omgeving van Turnhout wilt u dit stadje uiteraard ook verkennen. Wandel door een van de vele musea zoals het Nationaal Museum van de Speelkaart, het Taxandriamuseum of het Begijnhofmuseum. Met een bezoekje aan Escape 2300, waar u probeert te ontsnappen uit een van de vier kamers, beleeft u een actief uitje voor het hele gezin. Ook een bezoek aan Graspop, jaarlijks in juni, kan goed gecombineerd worden met een verblijf op onze camping nabij Turnhout. In de lokale horeca mag het proeven van een Belgisch streekbiertje natuurlijk niet ontbreken. Een wandeling of fietstocht door Landschap De Liereman of het Turnhouts Vennengebied leidt u langs schitterende stukjes natuur met vennen, bossen, weilanden en heide. Tip: neem plaats op een rustig plekje en kijk eens omhoog, welke vogels spot u? Naast het Turnhouts Vennengebied ligt een speelbos waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Kortom, op onze vakantiepark in Turnhout beleeft u een fijne vakantie met veel afwisseling.

 
Boek uw verblijf op onze camping in Turnhout