Arden Parks Baalse Hei
Camping Graspop

Graspop camping

  • Kamperen, glamping en vakantiehuizen
  • Op 20 kilometer van Graspop
  • Met zwemvijver en horeca

Camping nabij Graspop

Bent u op zoek naar een camping in de buurt van Graspop Metal Meeting? Wij begrijpen dat één dag Graspop natuurlijk niet genoeg is! Een festivalcamping is leuk, maar hoe fijn is het om na een drukke festivaldag terug te komen op een camping waar je even helemaal kunt opladen en kunt ontspannen om vervolgens de dag erop weer voluit los te gaan op het festivalterrein? Camping Baalse Hei ligt op 20 kilometer, slechts 25 autominuten, van Graspop. Op onze camping in Vlaanderen kunt u zowel kamperen als een glampingtent of een vakantiehuisje huren. Tevens kunt u een frisse duik nemen in onze zwemvijver en een lekker hapje eten in onze taverne. Mogen we u verwelkomen op onze camping nabij Graspop?

Uw verblijf op onze camping in de buurt van Graspop

U kunt bij Camping Baalse Hei kiezen uit een ruime kampeerplaats, een stoere glampingtent of een comfortabel vakantiehuis. Onze kampeerplaatsen nabij Graspop zijn circa 100 m² en zijn voorzien van een water-, elektra-, afvoer- en kabeltelevisieaansluiting. Tevens beschikt u op de hele camping over gratis wifi. De glampingaccommodaties zijn geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen en zijn van alles (basis)gemakken voorzien! Een vakantiehuis nabij Graspop bieden wij aan voor maximaal 4 tot 6 personen. Op onze camping nabij Graspop geniet u bovendien van diverse faciliteiten. Een heerlijk hapje eten kan bij onze taverne en een moment van ontspanning vindt u aan de rand van onze visvijver.

Faciliteiten Baalse Hei

  • Zwemvijver met strand
  • Roeivijver met waterfietsen en roeiboten
  • Visvijver beheerd door visclub
  • Horeca met smakelijke taverne
  • Animatieteam (schoolvakanties)
  • Sport en speeltuinen

Een sfeerimpressie van kamperen nabij Graspop ⤵️

De omgeving van Camping Baalse Hei

Uiteraard heeft u een volle planning met een bezoek aan Graspop Metal Meeting. Maar de omgeving van onze camping is ook zeker het ontdekken waard. Leuke steden als Antwerpen, Turnhout en het Nederlandse Tilburg liggen om de hoek. Hier kunt u heerlijk winkelen, eten en leuke uitstapjes maken. Maar ook de actieveling haalt zijn/ haar hart op in de omgeving van onze camping bij Graspop. Onze camping is gelegen midden in de Antwerpse Kempen, hier geniet u van veel fiets- en wandel plezier. Maar ook een leuke activiteit op het water behoord tot de mogelijkheden. Het is dus zeker de moeite waard om uw verblijf rondom een bezoek aan Graspop Metal Meeting uit te breiden met een paar dagen om al dit leuks zelf te ondernemen! Graag tot ziens op onze camping in de omgeving van Graspop.

P.s. Ook wanneer u op zoek bent naar een goedkope camping nabij Graspop is onze camping een goede keuze! ⬇️