Arden Parks Baalse Hei
Kindvriendelijke camping België

Paradijs voor kinderen in België

 • Zwem-, roei- en visvijvers
 • In de natuur van de Antwerpse Kempen
 • Kamperen, glamping en vakantiehuisjes

Speelparadijs voor de kleintjes in België

Zoekt u een kindvriendelijke camping in België waar u heerlijk kunt ontspannen, maar er ook lekker op uit kunt gaan? Ontdek Camping Baalse Hei in Turnhout; een kindercamping in België met een divers aanbod aan verblijfsmogelijkheden voor het hele gezin. Kom met uw eigen tent, kampeerauto of caravan en beleef een onvergetelijke kampeervakantie. Of geniet van meer comfort in een trekkershut, stacaravan, chalet of glampingaccommodatie. De faciliteiten, zoals de vijvers, de speeltuin en de animatie maken uw verblijf op onze kindvriendelijke camping in België helemaal compleet.

Eindeloos speelplezier voor kleine avonturiers

Ons vakantiepark in België is kindvriendelijk omdat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Bij ons staat het animatieteam van Cosmo in de schoolvakanties klaar met een gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden! De kinderen kunnen bijvoorbeeld samen met de Cosmo Rangers op avontuur in het bos of hun nieuwste dancemoves laten zien tijdens de Cosmo dance party. Tieners kunnen zich uitstekend vermaken bij de Teenagerclub. Naast ons animatieprogramma kunnen de echte waterratten ook veel plezier beleven in de zwem-, roei- en visvijvers op de camping. De sportfanaten kunnen zich uitleven tijdens een potje voetbal, tennis, tafeltennis, basket- en volleybal én petanque. De kinderen raken niet uitgespeeld!

Waarom ons vakantiepark in België kindvriendelijk is?

 • Zwem-, vis- en roeivijver
 • Bomvol animatieprogramma
 • Sport en spel
 • Speeltuin met trampoline
 • Fietsroutes voor het hele gezin
 • Horeca/taverne op de camping

Populaire faciliteiten voor de kids 

Overnachten in een bosrijke omgeving

Op onze kindercamping in België heb je de mogelijkheid om te kamperen met je tent, caravan of camper op kampeerplaatsen van 100 m² groot die zijn voorzien van 16 ampère stroom. Geen kampeerliefhebber? Verblijf dan in een van onze volledig ingerichte accommodaties, geschikt voor maximaal 8 personen. Neem je hond mee, want je liefste dierenvriend is van harte welkom op zowel de kampeerplaatsen als in de accommodaties. Vanaf ons kindvriendelijke vakantiepark in België kunnen uw kinderen ook van alles beleven. Laat uzelf verrassen door de prachtige, dichte bossen en de uitgestrekte velden van de Antwerpse Kempen. De natuurrijke omgeving biedt het hele gezin eindeloos fiets- en wandelplezier. Heeft u zin om omliggende steden te ontdekken? Dankzij de ideale ligging van onze kindercamping in België bereikt u makkelijk de plaatsen Turnhout, Geel en Antwerpen, maar ook Nederlandse plaatsen zoals Tilburg en Breda. In de Kempen is vervelen geen optie!

  Fietsen en wandelen
  Turnhout en Antwerpen bezoeken
  Tilburg en Breda bezoeken
  Nationaal Park de Hoge Kempen bewonderen

Hier vindt u onze kindercamping in België 

Wat eerdere gezinnen ons vroegen:

🎭 Wanneer is het animatieteam aanwezig?

Het animatieteam is aanwezig in de schoolvakanties. Het programma richt zich op jonge gezinnen en bestaat uit onder andere de Cosmo Kidsclub, sport en spel, teenagerclub, Cosmo Ranger Club, meeleeftheater, musical shows en meer! Uw kinderen komen niets te kort aan plezier.

✅ Is jullie camping ook geschikt voor tieners?

Ja, kinderen boven de 12 jaar kunnen genieten van de teenagerclub en de Cosmo Ranger Club. Ook zijn er diverse activiteiten geschikt voor alle leeftijden, zoals de gameshows, quiz avonden en sport en spel. Bij Baalse Hei is er plek voor iedereen!