Arden Parks Baalse Hei
Kindvriendelijke camping België

Kindvriendelijke camping België

  • Zwem-, roei- en visvijvers
  • In de natuur van de Antwerpse Kempen
  • Kamperen, glamping en vakantiehuisjes

Genieten op een kindvriendelijke camping in België

Zoekt u een kindvriendelijke camping in België waar u heerlijk kunt ontspannen maar er ook lekker op uit kunt gaan? Dan bent u bij Camping Baalse Hei in Turnhout aan het juiste adres! Op deze kindercamping in België kunt u kiezen uit diverse soorten vakanties voor het hele gezin. Kom met uw eigen tent, kampeerauto of caravan en beleef een onvergetelijke kampeervakantie. Kiest u toch liever voor een comfortabele verhuuraccommodatie? Ga dan voor een van onze trekkershutten, stacaravans, chalets of kies voor een glampingaccommodatie.

 

Voorzieningen voor jong en oud

Ons vakantiepark in België is kindvriendelijk omdat kinderen zich niet hoeven te vervelen. Bij ons staat het animatieteam van Cosmo in de schoolvakanties klaar met een gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden! De kinderen kunnen bijvoorbeeld samen met de Cosmo Rangers op avontuur in het bos of hun nieuwste dancemoves laten zien tijdens de Cosmo dance party. Tieners kunnen zich uitstekend vermaken bij de Teenagerclub. Naast ons animatieprogramma kunnen de echte waterratten ook veel plezier beleven in de zwem-, roei- en visvijvers op de camping! Bovendien kunnen de sportievelingen ook hun hart ophalen. Bij de sportvelden kan namelijk voetbal, tennis, tafeltennis, basket- en volleybal én petanque gespeeld worden en bij de speeltuin raken de kinderen ook niet uitgespeeld!  

Waarom ons vakantiepark in België kindvriendelijk is?

  • Zwem-, vis- en roeivijver
  • Bomvol animatieprogramma
  • Sport en spel
  • Speeltuin met trampoline
  • Fietsroutes voor het hele gezin
  • Horeca/taverne op de camping

Een greep uit onze kindvriendelijke faciliteiten

 
 

Eropuit in de bosrijke omgeving

Niet alleen ons vakantiepark in België is kindvriendelijk, in de omgeving van onze kindercamping kunnen uw kinderen ook van alles beleven! Vanaf Camping Baalse Hei ondekt u met het hele gezin eenvoudig de Antwerpse Kempen. Laat uzelf verrassen door de prachtige, dichte bossen en de uitgestrekte velden. De natuurrijke omgeving biedt het hele gezin eindeloos fiets- en wandelplezier. Heeft u zin om omliggende steden te ontdekken? Door de ideale ligging van onze kindercamping in België bereikt u makkelijk de plaatsen Turnhout, Geel, en Antwerpen, maar ook Nederlandse plaatsen zoals Tilburg en Breda. In de Kempen hoeft jong en oud zich niet te vervelen!

 

Veelgestelde vragen

Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er op de camping?

Bij Camping Baalse Hei komen uw kinderen niets tekort aan plezier. Van waterpret in de zwem-, roei- en visvijver tot uren plezier met het animatieteam, in de speeltuin en op de sportvelden. Sluit de dag met het gezin af met een heerlijk hapje eten in onze taverne. 

Hoe kan ik bij jullie overnachten met mijn kinderen?

Of u nu een kampeerliefhebber bent of meer van luxe en comfort houdt, bij Camping Baalse Hei heeft u de mogelijkheid om een stacaravan, chalet, trekkershut of safaritent te huren of u kunt kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. Waar gaat uw voorkeur naar uit?