1. Kindvriendelijke camping
  2. Met recreatieplas
  3. In de Antwerpse Kempen

Op vakantie op een camping met zwemvijver in België

Voor veel mensen gaan vakantieplezier en waterpret hand in hand, geldt dat ook voor u? Boek dan een vakantie op een camping met zwemvijver! Baalse Hei is een camping gelegen in Turnhout en beschikt over een grote zwemvijver voor haar campinggasten. Het voordeel van een camping met zwemvijver is dat de kinderen zich uren kunnen vermaken op het zandstrand en het water terwijl de ouders genieten van een drankje op het zonneterras, of zelf een baantje trekken natuurlijk! Wilt u graag op vakantie naar een camping met zwemvijver?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Camping met recreatieplas bij Baalse Hei

Het voordeel van vakantie vieren op een camping met recreatieplas is dat u zich nooit hoeft te vervelen, want zeg nu eerlijk, een recreatieplas verveelt toch nooit? Toch is het ook fijn wanneer er op uw camping met recreatieplas nog meer te doen is, en dat is op Baalse Hei zeker het geval. Er is bijvoorbeeld niet alleen een zwemvijver maar ook een visvijver en roeivijver aanwezig op het park. Daarnaast is er een speeltuin en een ruim aanbod aan sportfaciliteiten zoals een voetbalveld en tafeltennis-tafel. In de schoolvakanties staat het animatieteam klaar met een spetterend programma voor een onvergetelijke vakantie. Op onze camping met recreatieplas kunt u ervoor kiezen te overnachten in een huuraccommodatie of in uw eigen kampeermiddel. Kiest u voor een huuraccommodatie dan heeft u een ruime keuze uit onder andere een safaritent, luxe Taos stacaravan of trekkershut.

Baalse Hei in het kort

  1. Kindvriendelijke camping
  2. Zwem-, roei-, en visvijver
  3. Ruime en groene kampeerplekken
  4. Compleet uitgeruste huuraccommodaties
  5. Gelegen in de Antwerspe Kempen
  6. Vlak bij de Nederlandse grens
 

Sfeerimpressie van uw camping met recreatieplas ⤵

 
 

De omgeving van uw camping met zwemvijver Baalse Hei

Doordat camping Baalse Hei een camping met zwemvijver is bent u misschien geneigd om hele dagen te genieten van het water. En dat begrijpen we maar al te goed, maar neem ook zeker de tijd om de omgeving te verkennen van onze camping aan het water. Baalse Hei ligt in Turnhout midden in het natuurgebied de Antwerpse Kempen en beschikt dan ook over een prachtige waterrijke omgeving. De natuurrijke omgeving nodigt uit om te fietsen en wandelen, er zijn dan ook tal van bewegwijzerde fietsroutes in de buurt van de camping. Geen fiets bij u? Geen probleem, deze kunt u voor €9,50 huren op de camping. Naast natuur zijn er ook voldoende mooie en leuke steden in de buurt die een bezoekje waard zijn. Ga shoppen in Turnhout, Geel of Mol. Of rijd een stukje verder en bewonder de schoonheid van Antwerpen.

Zien wij u binnenkort op onze camping met recreatieplas?

Boek nu uw vakantie