Arden Parks Baalse Hei
Camping Mol

Camping Mol

  • Vlak bij Nationaal Park Hoge Kempen
  • Ruime en groene kampeerplaatsen
  • Diverse huuraccommodaties

Camping vlak bij Mol

Bent u op zoek naar een camping in een natuurrijke omgevingĀ en houdt u daarnaast ook nog van cultuur? Dan bent u bij camping Baalse Hei aan het juiste adres. Midden in de groene omgeving van de AntwerpseĀ Kempen vindt u camping Baalse Hei, een camping op een kleine 40 minuten rijden van Mol.Ā De camping bij Mol is de perfecte uitvalsbasis voorĀ een ontspannen vakantie voor echte natuurliefhebbers!

Uw verblijf op het vakantiepark bij Mol

Op de campingĀ vlak bij Mol kunt u verblijven met uw eigen tent of camper/caravan of Ć©Ć©n van de accommodaties huren. De kampeerplaatsen op de camping bijĀ Mol in BelgiĆ« zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Uw kampeerplaats ligt altijd midden in het groen en is ongeveer 100 m2 groot. Daarnaast beschikt uw plek over kabeltelevisie, water, afvoer en elektra. Viert u uw vakantie op het vakantiepark bij Mol in BelgiĆ« liever in een huuraccommodatie? Dat kan ook! Camping Baalse Hei beschikt over diverse huuraccommodaties zoals verschillende stacaravans en een heuse trekkershut. Ook hebben we deĀ luxe Taos accommodaties. Dit zijn moderne stacaravans met een extra luxe uitstraling voor het echte glamping gevoel.Ā Alle accommodaties zijn beschikbaar voorĀ maximaal 6 personen en beschikken altijd over een tuinset zodat u kunt genieten van het buitenleven op het vakantiepark bij Mol in BelgiĆ«.

Camping Baalse Hei in het kort:

šŸƒ Op 40 minuten rijden van Mol

šŸƒ Gelegen in de Antwerpse Kempen

šŸƒ Drie recreatievijvers

šŸƒ Ruime en groene kampeerplaatsen

šŸƒ Compleet uitgeruste verhuuraccommodaties

Sfeerimpressie van de camping bij Mol

De omgeving van deze camping bij Mol in Belgiƫ

Camping Baalse Hei ligt vlak bij Mol. Mol is een stad in de gelijknamige gemeente enĀ ligt middenin de Antwerpse Kempen. U kunt in deze prachtige omgeving uw hart ophalen als natuurliefhebber. Zo kunt u diverse fiets- en wandelroutesĀ volgen enĀ genieten van al het moois dat de Kempen te bieden heeft!Ā Maar ook als u houdt van cultuur snuiven is een vakantieparkĀ bij Mol de juiste vakantiebestemming voor u. De vijftien Kapellekens zijn, zoals de naam al doet vermoeden, 15 kleine kapellen die naast elkaar zijn gebouwd in de gemeente Mol. De kapellen zijn in 1815 gebouwd en zijn nu gratis te bezichtigen. Daarnaast kunt u ook de Abdij van Postel bezichtigen. Maak een wandeling door de tuin of geniet van de ambachtelijkeĀ abdij-kaas. Ook een bezoek aan Graspop, jaarlijks in juni, kan goed gecombineerd worden met een verblijf op onze camping nabij Mol.

Naast al het moois dat er in de gemeente Mol te zien en ondernemen is, liggen er ook mooie steden in de buurtĀ van de camping. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Turnhout, de bruisende hoofdstad van de Kempen. Of struin door de winkelstraten van Antwerpen, de historische havenstad ligt op driekwartier rijden van dit vakantieparkĀ bij Mol. U hoeft zich dus geen moment te vervelen tijdens uw vakantie op de camping vlak bij Mol.