Arden Parks Baalse Hei
Vakantie met hond België

Vakantie met hond België

  • Natuurrijke camping in Turnhout
  • Gelegen in de Antwerpse Kempen
  • Honden zijn welkom

Vakantie met de hond in België

Wilt u graag op vakantie naar België, samen met uw hond? Dat snappen we heel goed. Het is niet leuk om uw dierenvriend naar een oppas of pension te brengen en bovendien is het voor uw huisdier óók leuk om eens in een nieuwe omgeving te zijn. Daarom kunt u bij Camping Baalse Hei kamperen of een vakantiehuis huren in België met uw hond. En wedden dat u en uw hond genieten op onze camping in Turnhout? U wordt namelijk omgeven door prachtige bossen, wateren en natuurgebieden met oneindige wandelmogelijkheden. Ook op het park is het genieten met meerdere vijvers, smakelijke horeca en sport- en spelfaciliteiten. Neem uw hond mee naar België en beleef een fijne vakantie bij Baalse Hei. 

🐕 Kampeerplaatsen: maximaal 2 huisdieren
🐕 Accommodaties: maximaal 1 huisdier

Kamperen met de hond in België

Vier vakantie op onze camping, samen met uw hond, in België! Plaats uw tent, vouwwagen, caravan of camper op een van de ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100m². Uw kampeerplaats is voorzien van water, elektra, afvoer, kabeltelevisie en wifi. Kamperen met de hond in België is toegestaan bij ons. Let op: er geldt wel een maximum van twee huisdieren per kampeerplaats.  

Vakantiehuis in België met de hond

Gaat u liever voor een vakantiehuis in België met uw hond? Ook dan is Camping Baalse Hei uw ideale vakantiebestemming. In onze vakantiehuizen of glampingtenten is namelijk maximaal één huisdier toegestaan. De accommodaties bieden plaats aan 2 tot 8 personen en zijn van veel gemakken voorzien, zoals fijne slaapkamers, een woonkamer met zithoek, een keuken(blok) en wifi. 

 

Tips voor uw vakantie met de hond in België    

Heerlijk op vakantie en uw hond mee naar België? Een super goed idee, maar wat gaat u allemaal ondernemen op en rondom onze camping? Baalse Hei ligt in de Antwerpse Kempen: een zandstreek in het noordoosten van België en een uniek stukje natuur. Het Turnhoutse Vennengebied is een van de belangrijkste heidegebieden van Vlaanderen. Prachtige wandelingen gegarandeerd tijdens uw vakantie met de hond in België. Ook een bezoekje aan Turnhout, Geel, Mol en Antwerpen mag niet ontbreken.

Blijft u liever een dagje op onze camping in België, samen met uw hond? Ook dan vermaakt u zich prima met maar liefst drie grote vijvers op het park: de zwemvijver met ligstrand, de uitgestrekte visvijver en de grote roeivijver. Inspanning en ontspanning komen tezamen bij Baalse Hei. Speel ook eens een potje voetbal, tennis, basketbal of volleybal en sluit uw dag af met bourgondisch genieten op het terras met uitzicht op de zwemvijver.

  • Direct boeken bij de camping
  • Geen onverwachte kosten
  • Veilig en eenvoudig online boeken
 
 
 

Veelgestelde vragen over een vakantie met de hond in België

🇧🇪 Waar kan ik in Vlaanderen op vakantie met mijn hond?

Bij Camping Baalse Hei! Onze camping in Vlaanderen is huisdiervriendelijk en uw trouwe viervoeter is dan ook van harte welkom. U kunt zowel komen kamperen als een vakantiehuis huren met uw hond. Ook bieden wij enkele huisdiervriendelijke glampingaccommodaties aan. 

🌳 Op welke Belgische natuurcamping is mijn huisdier welkom?

Uw huisdier is van harte welkom bij natuurcamping Baalse Hei. Onze camping ligt midden in de Antwerpse Kempen; een prachtig natuurgebied. Ook vindt u veel mooie wateren en bossen in de nabije omgeving. In de natuurrijke omgeving kunt u vele wandeltochten maken met uw hond tijdens uw vakantie.