Met steden als Turnhout, Antwerpen, Gent en Brugge op relatief korte afstand heb je vele mogelijkheden tot sportieve activiteiten en dagtrips. Ook de natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in het prachtige landschap van de Antwerpse Kempen.

5 Resultaten

Turnhout

Turnhout wordt ook wel gezien als de hoofdstad van de Antwerpse Kempen, met vele toeristische attracties en een prachtige natuur.
Turnhout
Turnhout

Kempen

De Kempen vormen het grootste groengebied van Vlaanderen. In een kleine straal rond Baalse Hei vind je meteen een 5-tal natuurreservaten.
Kempen
Kempen

Antwerpen

Deze bruisende metropool ligt op slechts een half uurtje rijden met de auto. De stad aan de stroom met haar beroemde modeontwerpers, haar schitterende musea, haar rijzige kathedraal, de beroemde Zoo en de prachtige binnenstad is een waar Bourgondisch paradijs. Proef er de talrijke streekbieren!
Antwerpen
Antwerpen

Brussel

Hoofdstad van Europa, gekend om haar Grote Markt, Manneke Pis, Rue des Bouchers, het Atomium, het mini-Europa, de Sint-Hubertusgalerij en de vele musea, is een daguitstap meer dan waard.
Brussel
Brussel

Brugge

Dit Venetië van het Noorden is beroemd om zijn pittoreske gebouwen, de reien, het Begijnhof en de musea met de Vlaamse primitieven.
Brugge
Brugge