Arden Parks Baalse Hei
Camping Baarle-Nassau

Camping nabij Baarle-Nassau

  • Ruime kampeerplekken
  • Moderne accommodaties
  • 15 autominuten van Baarle-Nassau

Camping in de buurt van Baarle-Nassau

Onze camping bij Baarle-Nassau is als een parel verscholen in het natuurreservaat Turnhouts Vennengebied. Deze natuurcamping in België biedt echter meer dan mooie fiets- en wandelroutes en prachtige recreatievijvers. De camping ligt namelijk vlak bij Baarle-Nassau en Baarle-Hertog waar Nederland en België als het ware met elkaar verweven zijn. Ontdek dit prachtige enclave dorp en leer alles over de interessante geschiedenis. Wanneer mogen we u verwelkomen op onze camping bij Baarle-Nassau?

Vakantiepark nabij Baarle-Nassau: Baalse Hei ⛺

Baalse Hei is een ruime en groene camping gelegen in de Antwerpse Kempen. De camping nabij Baarle-Nassau beschikt over ruime kampeerplekken en diverse moderne verhuuraccommodaties. De kampeerplekken zijn circa 100m² groot en u kunt er kamperen met uw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan. De kampeerplekken zijn voorzien van water, elektra, afvoer en kabeltelevisie. Als vanzelfsprekend kunt u ook gratis gebruik maken van de wifi.

Bent u op zoek naar iets meer luxe maar wilt u toch het kampeergevoel vasthouden? Daar hebben wij glamping mogelijkheden voor, kies bijvoorbeeld onze 5-persoons compleet ingerichte safaritent. Ook bieden wij verschillende moderne stacaravans aan op ons vakantiepark nabij Baarle-Nassau. De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten bij Baalse Hei

  • Speeltuintjes
  • Sportvelden
  • Aparte zwem-, vis- en roeivijvers
  • Taverne
  • Animatie in de schoolvakanties

Omgeving camping bij Baarle-Nassau

Een camping nabij Baarle-Nassau is eigenlijk hetzelfde als een camping bij Baarle-Hertog. Hoe dat precies zit? Het merkwaardige dorp Baarle ligt binnen de Nederlandse landsgrenzen maar bestaat voor de helft uit Nederlands grondgebied en voor de andere helft uit Belgisch grondgebied. Het Belgische gedeelte wordt aangeduid als Baarle-Hertog, het Nederlandse gedeelte als Baarle-Nassau. Tijdens uw verblijf op onze camping is een bezoek aan Baarle-Hertog en Baarle-Nassau dan ook echt een aanrader! Daarnaast is een bezoekje aan steden als Turnhout, Geel of Mol zeker de moeite waard.

Voor een leuke vakantie op onze camping bij Baarle-Nassau hoeft u de camping echter niet eens te verlaten. U zult zich uitstekend vermaken op de camping waar diverse recreatievijvers aanwezig zijn. Gooi een hengel uit, vaar in een roeibootje of ga zwemmen en geniet na de tijd van een lekkere maaltijd in de taverne.

Wanneer mogen wij u verwelkomen nabij Baarle-Nassau op onze camping?