1. Luxe verblijven in Turnhout
  2. Oase van rust en groen
  3. Camping met diverse waterpartijen

Glamping in België

Glamping is hip! Heeft u dit altijd al eens zelf willen ervaren tijdens een vakantie? Dan hebben wij goed nieuws, want bij Camping Baalse Hei hebben we nu ook glamping in België mogelijk gemaakt. U kunt kiezen tussen de luxe Taos accommodatie of stoere Safaritent. Een glampingaccommodatie biedt u de perfecte combinatie tussen de gemakken van een huisje en het echte kampeergevoel. Vanaf onze camping in Turnhout ontdekt u eenvoudig de Antwerpse Kempen en kiest u zelf voor een actieve of ontspannen vakantie. Ontdek zelf waarom glamping zo populair is tijdens een glampingvakantie in België bij Camping Baalse Hei!

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Glampingaccommodatie in België bij Baalse Hei

De glampingaccommodaties in België zijn erop gericht het u aan niets te laten ontbreken. Zo hoeft u bij aankomst bij uw glampingaccommodatie in België niet eerst nog een tent op te zetten of luchtbedden op te pompen, maar staan deze compleet ingericht voor u klaar. De glampingaccommodaties in België zijn ingericht met fijne bedden, een keuken en een gemeubileerd terras. De Taos XL is een luxe stacaravan en biedt plek voor 6 personen. De Tunneltent is een comfortabele ingerichte tent voor 6 personen. De luxe safaritent is ingericht voor 5 personen. Welke glampingaccommodatie in België is uw favoriet?

De glamping accommodaties in België:

Voor 5/6 personen

Compleet ingerichte luxe accommodaties

Met gemeubileerd terras

Het authentieke kampeergevoel

Glampingvakantie in Turnhout

Glamping in België bij Baalse Hei betekent veel meer dan alleen een luxe accommodatie. Onze camping beschikt over een drietal vijvers, om te zwemmen, te vissen of om watersport op uit te oefenen. In de vakanties is het animatieam van Cosmo aanwezig om uw kinderen en u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Vanaf Baalse Hei kunt u bovendien alle kanten op om de omgeving te ontdekken. De natuur van de Antwerpse Kempen ervaart u optimaal door de wandelschoenen aan te trekken of op de fiets te stappen. Door onze ligging nabij de Nederlandse grens is een bezoek aan steden als Tilburg of Breda eenvoudig gemaakt. Aan de Belgische kant zijn Antwerpen of Geel leuke bestemmingen voor een dagje uit. Glamping in België, een relaxte manier van vakantie vieren!

Boek een glampingvakantie in België