1. Luxe verblijven in Turnhout
  2. Oase van rust en groen
  3. Camping met diverse waterpartijen

Glamping in België

Glamping is hip! Heeft u dit altijd al eens zelf willen ervaren tijdens een vakantie? Dan hebben wij goed nieuws, want bij Camping Baalse Hei hebben we nu ook glamping in België mogelijk gemaakt. In onze super-de-luxe Taos accommodatie voelt u zich meteen helemaal thuis. Deze glampingaccommodatie is de perfecte combinatie tussen de gemakken van een huisje en het echte kampeergevoel. Vanaf onze camping in Turnhout ontdekt u eenvoudig de Antwerpse Kempen en kiest u zelf voor een actieve of ontspannen vakantie. Ontdek zelf waarom glamping zo populair is tijdens een glampingvakantie in België bij Camping Baalse Hei!

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
Vanaf
€ 376

Taos XL Delux Stacaravan 6 persoons

Antwerpen, Turnhout
6Sommige
  • Wifi
  • 3 Slaapkamers
  • Vaatwasmachine

Glampingaccommodatie in België bij Baalse Hei

De Taos XL is een zeer luxe 6-persoons accommodatie. Deze stacaravan is erop gericht het u aan niets te laten ontbreken. Dit ziet u terug in het moderne design, het gemak van maar liefst 2 badkamers en de keuken met onder andere een vaatwasser. Doordat onze glampingaccommodatie in België is uitgerust met 3 slaapkamers én 2 badkamers (en 2 toiletten) is er meer dan genoeg ruimte om er met 6 personen te verblijven. Uiteraard beschikt u ook over een ruime buitenruimte voor de warme dagen in het voorjaar, de zomer en het naseizoen. Op het houten terras geniet u met elkaar van een glampingvakantie in België!

De super-de-luxe Taos XL:

Voor 6 personen

3 slaapkamers en 2 badkamers

Huisdiervriendelijk

Volledig ingerichte keuken

Glampingvakantie in Turnhout

Glamping in België bij Baalse Hei betekent veel meer dan alleen een luxe accommodatie. Onze camping beschikt over een drietal vijvers, om te zwemmen, te vissen of om watersport op uit te oefenen. In de vakanties is het animatieam van Cosmo aanwezig om uw kinderen en u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Vanaf Baalse Hei kunt u bovendien alle kanten op om de omgeving te ontdekken. De natuur van de Antwerpse Kempen ervaart u optimaal door de wandelschoenen aan te trekken of op de fiets te stappen. Door onze ligging nabij de Nederlandse grens is een bezoek aan steden als Tilburg of Breda eenvoudig gemaakt. Aan de Belgische kant zijn Antwerpen of Geel leuke bestemmingen voor een dagje uit. Glamping in België, een relaxte manier van vakantie vieren!

Boek een glampingvakantie in België