7 Resultaten

Zwemvijver

Volop waterplezier beleef je in onze zwemvijver, die voorbehouden is voor onze kampeerders. Vergeet dus niet je zwemspullen mee te brengen als je komt kamperen. Je kunt uiteraard zwemmen, maar ook waterfietsen of roeien op de roeivijver. Of ga je liever languit op het strand liggen? Zoals gezegd zijn deze voorzieningen uitsluitend voor onze kampeerders bestemd. Van op het grote zonneterras van de taverne hou je de spelende kinderen ongemerkt in de gaten. Tijdens de zomermaanden houden ook redders een oogje in het zeil.
Zwemvijver
Zwemvijver

Horeca/Taverne

Bourgondisch genieten, dit zou Vlaanderen niet zijn mocht dit thema niet op de lijst met recreatiemogelijkheden staan. De taverne zorgt voor kleine en grote honger met een mooie keuze aan warme gerechten en bij de afhaal frituur kun je terecht voor heerlijke snacks. De grote dorst kun je uiteraard lessen met een frisdrankje of zelfs water... maar wie bezoekt nu de Kempen zonder de streekbieren zoals Trappist of Corsendonk te hebben geproefd?
Horeca/Taverne
Horeca/Taverne

Speeltuin

Schommels, glijbanen, loopbruggen, schuilhutten, strandspelen...

Spelenderwijs een sportieve vakantie Aan de kinderen besteden we speciale aandacht. In de speeltuin kunnen ze hun hartje echt ophalen. Schommels, glijbanen, loopbruggen, schuilhutten, strandspelen... het is er allemaal. Dat sport bij vakantie hoort, werd evenmin vergeten. Met disciplines als voetbal, tennis, tafeltennis, basket- en volleybal en petanque komt zelfs de meest veeleisende sportfanaat aan zijn trekken.
Speeltuin
Speeltuin

Sport en spel

Zelfs de meest veeleisende sportfanaat komt aan zijn trekken.
Sport en spel
Sport en spel

Visvijver

De visvijver is één van de pareltjes van Baalse Hei en voorbehouden voor de kampeerders.

Verborgen in het rustgevende groen ligt een prachtige visvijver. Een visclub beheert de steigers, bewaakt het visbestand en organiseert wedstrijden. Kampeerders kunnen met een dagkaart hun geluk proberen op brasem, voorn, snoek, zeelt, baars… of is het kunde?
Visvijver
Visvijver

Roeivijver

Geniet van het water!

Riemen of pedalen?

Op de waterfiets of in een roeiboot kun je ronddobberen op de roeivijver. Geniet van de kleine voorntjes die onder je heen door het water schieten en van het groen dat je omringt. Geen besef van de tijd, maar wel van de plaats.
Roeivijver
Roeivijver

Fietsen en wandelen

Turnhout en de Antwerpse Kempen bieden je eindeloos fietsplezier. Toerisme Provincie Antwerpen zorgde voor een 50-tal bewegwijzerde, lusvormige fietsroutes. De bijbehorende brochures geven je meer informatie over de streek en de bezienswaardigheden. Een tiental routes lopen kortbij Baalse Hei. Het nieuwe fietsknooppuntennetwerk omvat zo’n 2000 km mooie fietspaden.
Fietsen en wandelen
Fietsen en wandelen