Arden Parks Baalse Hei
Natuurcamping België

Natuurcamping in België

 • Groene camping in de Antwerpse Kempen
 • Grenzend aan Turnhouts Vennengebied
 • Grote recreatievijvers

Kom tot rust op een natuurcamping in België

Natuurliefhebbers opgelet! Camping Baalse Hei is een natuurcamping in België die u zeker eens moet bezoeken. Verscholen in het prachtige natuurreservaat Turnhouts Vennengebied vindt u deze groene en 36 hectare grote camping. Vanaf uw kampeerplaats of vanuit uw accommodatie volgt u een van de vele wandelpaden die de mooiste natuurgebieden doorkruisen. Wist u bovendien dat Baalse Hei op een knooppunt ligt van het fietsroutenetwerk van de Antwerpse Kempen? Hier vindt u maar liefst 2000 km aan fietsroutes, die u langs de mooiste plekjes leiden. De troeven van onze natuurcamping in België? Rust, ruimte, privacy en vooral een prachtige natuur. Ervaar het zelf!

Uw verblijf op Camping Baalse Hei

Op een ruime kampeerplaats of toch liever in een compleet ingerichte accommodatie? Kamperen in de natuur zorgt er natuurlijk voor dat u écht geniet van het ultieme buitenleven. ‘s Ochtends gewekt worden door de fluitende vogeltjes en de zon die naar binnen schijnt in uw camper, caravan of tent: klinkt dat niet heerlijk? Op onze natuurcamping in de Kempen bevinden zich rustig gelegen kampeerplaatsen van 100 m², voorzien van water, elektra, afvoer, kabeltelevisie en wifi. En wilt u uw trouwe viervoeter meenemen? Uw hond is van harte welkom. 

Ook is het mogelijk om een accommodatie te huren op onze natuurcamping in België. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en zijn voorzien van comfortabele bedden, een keuken, woonkamer, badkamer en een eigen terras of veranda met meubilair.

Camping Baalse Hei in het kort:

 • Kampeerplaatsen midden in de natuur
 • Accommodaties voor 2 tot 6 personen
 • Gelegen in de Antwerpse Kempen
 • 2000 km aan fietsroutes
 • Wandelroutes vanaf de camping
 • Vis-, roei- en zwemvijver
 • Honden zijn welkom

Vind uw ideale plekje in de natuur 

De natuur verkennen en activiteiten ondernemen

De Antwerpse Kempen is een uniek natuurgebied, vol met wandel- en fietsroutes. Een walhalla voor de natuurliefhebber en rustzoeker! Deze regio lijkt wel gemaakt om te fietsen en wandelen: relatief vlakke paden, unieke landschappen en allerlei dieren die u onderweg komen begroeten. Stap op uw stalen ros of trek uw wandelschoenen aan en ontdek het natuurschoon van de Antwerpse Kempen en Turnhouts Vennengebied. Tip: op onze camping in de natuur van België kunt u een ‘groene rugzak’ met zoekkaarten, een zonnewijzer, een bomenwijzer en andere meetinstrumenten huren. 

Niet alleen de omgeving van Baalse Hei is natuurrijk; dat geldt ook voor de camping zelf. De camping bevat drie grote natuurlijke recreatievijvers: eentje om in te zwemmen, eentje om in te vissen en eentje om op te roeien en waterfietsen. Sluit uw dag af met een Belgisch streekbiertje bij onze bourgondische taverne. Klaar voor een vakantie op onze camping in de natuur van België?

Faciliteiten bij Baalse Hei

  Vis-, roei- en zwemvijver
  Taverne
  Speeltuin
  Sport en spel
  Animatie

Wat eerdere gasten ons vroegen

🏡 Waar kan ik een vakantie in de Belgische natuur boeken?

Camping Baalse Hei is een natuurcamping in België gelegen in de Antwerpse Kempen. De Antwerspe Kempen is een natuurgebied waar u naar hartelust kunt fietsen en wandelen. Ook ligt de camping in de buurt van diverse leuke steden en dorpen.

🐾 Zijn honden ook toegestaan op de natuurcamping?

Ja zeker! Als u op zoek bent naar een huisdiervriendelijke camping in de natuur in België dan bent u bij Camping Baalse Hei aan het juiste adres. Deze camping biedt diverse huisdiervriendelijke accommodaties en kampeerplekken aan. Voor accommodaties geldt een maximum van één huisdier en voor kampeerplaatsen maximaal twee huisdieren.

⏰ Kan ik ook last minute bij jullie boeken?

Uiteraard! Extra fijn als u bijvoorbeeld spontaan een weekendje weg wilt naar een natuurcamping in de Kempen. Camping Baalse Hei beschikt over diverse last minute mogelijkheden. Ontdek het gauw!

🎣 Waar kan ik vissen in België tijdens mijn vakantie?

Als u van vissen houdt is er natuurlijk niets leuker dan een visvakantie! Onze natuurcamping in de Kempen beschikt over een eigen visvijver in een rustige en groene omgeving. Ideaal voor een visvakantie. Let op: u heeft hier wel een visvergunning voor nodig.