• Groene camping in de Antwerpse Kempen
  • Grenzend aan Turnhouts Vennengebied
  • Grote recreatievijvers

Natuurcamping in Belgiƫ

Natuurliefhebbers opgelet! Camping Baalse Hei is een natuurcamping in Belgiƫ die u zeker eens moet bezoeken. Verscholen in het prachtige natuurreservaat Turnhouts Vennengebied vindt u deze groene en 36 hectare grote camping. Vanaf uw kampeerplaats of accommodatie volgt u een van de vele wandelpaden die de mooiste natuurgebieden doorkruisen. Wist u bovendien dat Baalse Hei op een knooppunt ligt van het fietsroutenetwerk van de Antwerpse Kempen? Hier vindt u maar liefst 2000 km aan fietsroutes, die u langs de mooiste plekjes leiden. De troeven van onze natuurcamping in Belgiƫ? Rust, ruimte, privacy en vooral een prachtige natuur. Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks veel rustzoekers en natuurliefhebbers hun weg weten te vinden naar onze camping in de natuur van Belgiƫ.

Ontdek direct ons aanbod
 

āœ¦ Veilig online boekenĀ 
āœ¦ Geen onverwachte kosten

Natuurcamping in de Kempen: waar verblijft u?

Op een ruime kampeerplaats of toch liever in een compleet ingerichte accommodatie? Kamperen in de natuur zorgt er natuurlijk voor dat u Ć©cht geniet van het ultieme buitenleven. ā€˜s Ochtends gewekt worden door fluitende vogeltjes en de zon die naar binnen schijnt in uw camper, caravan of tent: klinkt dat niet heerlijk? Op onze natuurcamping in de Kempen bevinden zich rustig gelegen kampeerplaatsen van 100 mĀ², voorzien van water, elektra, afvoer, kabeltelevisie en wifi. En wilt u uw trouwe viervoeter meenemen? Uw hond is van harte welkom.Ā 

Toch is het ook mogelijk een accommodatie te huren op onze natuurcamping in Belgiƫ. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn voorzien van comfortabele bedden, een keuken, woonkamer en badkamer.

Camping Baalse Hei in het kort:

šŸƒ Kampeerplaatsen midden in de natuur

šŸƒ Gelegen in de Antwerpse Kempen

šŸƒ 2000 km aan fietsroutes

šŸƒ Wandelroutes vanaf de camping

šŸƒ Vis-, roei- en zwemvijvers

 

Camping in de natuur in BelgiĆ«Ā 

De Antwerpse Kempen is een uniek natuurgebied, vol met wandel- en fietsroutes. Een walhalla voor de natuurliefhebber en rustzoeker! Wij zijn dan ook enorm trots dat onze natuurcamping zich bevindt in de Kempen. Deze regio lijkt wel gemaakt om te fietsen en wandelen: relatief vlakke paden, unieke landschappen en allerlei dieren die u onderweg komen begroeten. Stap op uw stalen ros of trek uw wandelschoenen aan en ontdek het natuurschoon van de Antwerpse Kempen en Turnhouts Vennengebied. Tip: op onze natuurcamping in BelgiĆ« kunt u een ā€˜groene rugzakā€™ met zoekkaarten, een zonnewijzer, een bomenwijzer en andere meetinstrumenten huren.Ā 

Niet alleen de omgeving van Baalse Hei is natuurrijk; dat geldt ook voor de camping zelf. De camping is zeer groen en bevat drie grote natuurlijke recreatievijvers: eentje om in te zwemmen, eentje om in te vissen en eentje om op te roeien en waterfietsen. Hoe cool is dat? Verschillende vijvers voor verschillende activiteiten! Sluit uw dag af met een Belgisch streekbiertje bij onze bourgondische taverne. Klaar voor een vakantie op onze camping in de natuur van Belgiƫ?

Boek een plekje op onze natuurcamping
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

šŸ” Waar kan ik vakantie op een natuurcamping in BelgiĆ« boeken?

Camping Baalse Hei is een natuurcamping in Belgiƫ gelegen in de Antwerpse Kempen. De Antwerspe Kempen is een natuurgebied waar u naar harte lust kunt fietsen en wandelen. Ook ligt de camping in de buurt van diverse leuke steden en dorpen.

šŸ¾ Waar vind ik een huisdiervriendelijke natuurcamping in BelgiĆ«?

Als u opzoek bent naar een huisdiervriendelijke natuurcamping in BelgiĆ« dan bent u bij camping de Baalse Hei aanĀ het juiste adres. Deze natuurcamping in BelgiĆ« biedt diverse huisdiervriendelijke accomodaties en kampeerplekken aan.

ā° Waar boek ik last minute een camping in de natuur in BelgiĆ«?

Wilt u spontaan een weekendje weg naar een natuurcamping in BelgiĆ«? Dat kanĀ bij camping de Baalse Hei!Ā Deze natuurcamping in BelgiĆ« beschikt over diverse last minute mogelijkheden.

šŸŽ£ Waar kan ik vissen op een natuurcamping in BelgiĆ«?

Als u van vissen houdt is er natuurlijk niks leuker dan een visvakantie! Onze natuurcamping in Belgiƫ beschikt over een eigen visvijver in een rustige en groene omgeving. Ideaal voor een visvakantie op een natuurcamping in Belgiƫ.