Arden Parks Baalse Hei
Visvakantie Belgiƫ

Visvakantie Belgiƫ

  • Camping met eigen visvijver
  • Kamperen en accommodaties
  • Midden in de natuur

Visvakantie in Belgiƫ

De ideale bestemming voor een visvakantie in BelgiĆ«? Een camping met visvijver in BelgiĆ« natuurlijk! Daarvoor zit u bij Baalse Hei op de juiste plek. Onze visvijver is het pareltje van de camping, een plek waar u graag uw hengel uitgooit. De visvijver wordt beheerd door een echte visclub, die ook regelmatig wedstrijden organiseert. Net zoals onze natuurcamping ligt ook de visvijver in een rustgevende en groene omgeving. Het gebruik van de visvijver is voorbehouden aan gasten van de camping mits een betalende visvergunning. Deze is verkrijgbaar op de receptie, u geniet hier dusĀ in alle rust van een visvakantie in BelgiĆ«. Dit doet u door een plekje op onze camping te boeken of een van onze accommodaties te huren. Vangt u binnenkort een brasem, voorn of snoek tijdens uw visvakantie in BelgiĆ«?

 

Bekijk onze kampeerplaatsen en accommodaties ā¤µ

 

Camping met visvijver in de Kempen

Bent u dol op kamperen? Neem dan uw tent, caravan of camper mee naar onze camping in de Kempen. Op de groene kampeervelden boekt u een ruime kampeerplaats van 100Ā mĀ². U beschikt tijdens uw visvakantie in BelgiĆ« op onze campingĀ over water, elektra, kabeltelevisie en wifi. Onze camping met visvijver in de KempenĀ biedt huisdiervriendelijke kampeerplekken. Uw hondĀ mag dus gewoon mee naar onze camping met visvijver in BelgiĆ«. Vergeet natuurlijk ook uw hengel niet mee te nemen!

 

Verblijven in een vakantiehuis met visvijver

Wilt uĀ liever in een accommodatie verblijven tijdens uw visvakantie in BelgiĆ«? Onze trekkershutten, stacaravans, chalets en glamping accommodaties zijn geschikt voor maximaal 8Ā personen. Een vakantiehuis met privĆ© visvijver in BelgiĆ« is pas genieten! De visvijver is namelijk alleen toegankelijk voor campinggasten. U beschikt over twee of drie slaapkamers, een ingerichte keuken, woonkamer met televisie,Ā een eigen badkamer, wifi en een tuinset in de tuin. Ook de hond is welkom in een aantal accommodaties. Fijn genieten dus in uw vakantiehuis met visvijver!

Sfeerimpressie van onze camping met visvijver in de ArdennenĀ šŸ“ø

Visvakantiepark in Belgiƫ

Naastdat u bij de Baalse Hei kan kamperen, kunt u ook Ć©Ć©n van onze vakantiehuizen huren. Tijdens uw visvakantieĀ in BelgiĆ«Ā kunt u een vakantiehuis met privĆ© visvijver huren. De visvijver is alleen toegankelijk voor vakantiegangers die op het vakantiepark verblijven. De Baalse Hei biedt verschillende soorten accommodaties aan, namelijk: trekkershutten, stacaravans of chalets voor een comfortabel verblijf tijdens uw visvakantie.Ā Of kies voorĀ glampingĀ en verblijf in een luxe safaritentĀ ofĀ een lodge. Naast de goed verzorgde visvijver, vindt u op onze camping met visvijver in de ArdennenĀ ook een zwemvijver, smakelijke taverne en een roeivijver. De kinderen vermaken zich met het animatieteam, in de speeltuin of op de diverse sportvelden!

 
 

Omgeving vanaf uw visvakantie in Belgiƫ

Vanaf onze camping met visvijverĀ in BelgiĆ« kunt u alle kanten op als u even een dagje vissen overslaat. Rijd richting Turnhout of Antwerpen voor een dagje shoppen of struin lekker rondĀ door de stad. Door onze ligging vlak bij de Nederlands grens kunt u ook een dagje naar steden als Tilburg of Breda. Tijdens uw visvakantie in BelgiĆ« vermaakt u zich ook met de vele fiets- en wandelpaden in de directe omgeving. De verschillende natuurgebieden rondom Baalse Hei laten u de diversiteitĀ van de Kempen zien.

Tips in de omgeving van Baalse Hei:

šŸ’” Fietsen en wandelen in de Antwerpse Kempen
šŸ’” Een dagje Antwerpen, Turnhout of Kempen
šŸ’” Een bezoek aan de Antwerpse Zoo
šŸ’” Ontdek het Begijnhofmuseum in Turnhout
šŸ’” Een uitstapje over de grens in Nederland

 

TipšŸ’”: Camping de Baalse Hei ligt aan het water! Vlak langsĀ onze camping met visvijver in de Ardennen loopt een kanaal. Dit is ook een ideale plek om een dagje te gaan vissen. Er is genoeg te ontdekken tijdens een visvakantie in BelgiĆ« bij Camping Baalse Hei!

 
 

Veelgestelde vragenā¤µ

šŸ“Waar kan ik een visvakantie in BelgiĆ« boeken?

Als u graag op visvakantie in Belgiƫ gaat zult u kunnen beamen dat er niets fijner is dan een camping met visvijver. Camping de Baalse Hei ligt in het natuurgebied de Antwerpse Kempen en beschikt over een visvijver op het terrein. Daarnaast is er een zwemvijver voor de verkoeling en kunt u hierin zwemmen, roeien of waterfietsen. Aan waterpret geen gebrek!

šŸ¾ Waar vind ik een huisdiervriendelijke camping met visvijver in BelgiĆ«?

Houdt u van vissen en neemt u graag uw hond mee op visvakantie in Belgiƫ? Kom dan naar camping de Baalse Hei! Dit is een ruim opgezette huisdiervriendelijke camping met visvijver. Wij snappen namelijk maar al te goed dat u uw trouwe viervoeter graag mee wilt hebben op uw visvakantie! Ook uw hond zal erg genieten van de visvakantie in Belgiƫ in de mooie natuur.

ā° Waar boek ik last minute een camping met visvijver in BelgiĆ«?

Wilt u spontaan een visvakantie boeken? Bekijk dan de last minute deals van camping de Baalse Hei. De Baalse Hei is een camping met visvijver in Belgiƫ gelegen in de Antwerpse Kempen. U hoeft zich niet lang te verheugen om eindelijk op pad te gaan. U kunt namelijk last minute boeken, snel alle spullen inpakken en op vakantie gaan! De spontane tripjes zijn vaak het allerleukts.

šŸ” Waar huur ik een vakantiehuis met visvijver in BelgiĆ«?

Camping de Baalse HeiĀ biedt verschillende vakantiehuizen met privĆ© visvijverĀ aan voor tijdens uw visvakantie in BelgiĆ«. De visvijver is alleen toegankelijk voor mensen die ook op het park verblijven. De accommodaties zijn geschiktĀ voor 2 tot 6 personen en zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een visvakantie in BelgiĆ«. Bent u opzoek naar een glamping accommodatie? Bekijk dan eens onze safaritent!Ā