Corsendonk Baalse Hei
Goedkope camping in Belgie

Goedkope camping België

  • Goedkope camping in België
  • Natuurrijke omgeving
  • Zwem- en visvijver
 

Goedkope camping in België 

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope camping in België bent u bij Camping Baalse Hei aan het juiste adres. Op onze natuurrijke camping in de Kempen streek kunt u met een klein budget kamperen of een huurt u een goedkoop vakantiehuis in België.  De natuur op Baalse Hei is perfect voor zowel rustzoekers als echte actievelingen. Ga bijvoorbeeld zwemmen of roeien in de zwemvijver, een balletje slaan op het tennisveld of neem een momentje voor uzelf met een goed boek onder de bomen. Met wie verblijft u op onze goedkope camping in België?

 
Bekijk het aanbod
 

Uw goedkope vakantie in België

Tijdens uw verblijf op onze goedkope camping in België kunt u kiezen om te kamperen met een eigen kampeermiddel op een van onze ruime kampeerplaatsen of u kunt een accommodatie huren op ons park. Onze goedkope vakantiehuizen in België variëren van trekkershutten tot chalets geschikt voor maximaal 6 personen. De ruime kampeerplaatsen beschikken over water, elektra, afvoer en kabeltelevisie. Ook heeft u bij Baalse Hei gratis wifi. De comfortabele accommodaties beschikken over twee of drie slaapkamers, afhankelijk van het type accommodatie. Daarnaast zijn ze voorzien van een sfeervolle woonkamer met televisie, een compleet ingerichte keuken en een eigen badkamer. Uiteraard beschikt uw accommodatie ook over een fijn terras met meubilair zodat u op ieder gewenst moment heerlijk buiten kunt zitten. Een fijne budget optie is bijvoorbeeld onze ingerichte tent!

Onze faciliteiten

  • Zwem-, vis- en roeivijver
  • Animatieteam
  • Horeca
  • Sport- en speelvelden
  • Speeltuin
  • Natuurrijke omgeving
  • Gratis wifi
 

Wat te doen tijdens uw goedkope vakantie in België?

Camping Baalse Hei bevindt zich in de Antwerpse Kempen. In dit natuurgebied vindt u talloze recreatiemogelijkheden. Zowel op als naast het water valt genoeg te beleven. Huur bijvoorbeeld een bootje en ga een dagje varen of gooi uw hengel uit in een van de plassen. Bent u een echte wandel- of fietsfanaat? In dit natuurgebied begeven zich de mooiste routes voor lange wandel- en fietstochten. Daarnaast is het ook zeker een aanrader om eens een stad in de buurt te bezoeken. Op minder dan een uur rijden van ons park liggen gezellige Belgische steden als Antwerpen, Gent en Brugge en de Nederlandse steden Tilburg en Breda. Hier vindt u de leukste winkels en terrassen, evenals mooie historische gebouwen. De omgeving van onze goedkope camping in België is dé perfecte mix tussen natuur en cultuur.

Boek uw plekje op onze goedkope camping in België