• Chalets geschikt voor max. 6 personen
  • Vakantiepark in Turnhout
  • In de Antwerpse Kempen

Chalet huren in Belgiƫ

Uw vakantie vieren in BelgiĆ« is een uitstekend idee!Ā En waar kunt u dat nou beter dan midden in de natuurrijke Antwerpse Kempen? Verblijf midden in het groen bijĀ de Baalse Hei in het Belgische Turnhout. Kies uit Ć©Ć©n van onzeĀ chalets in BelgiĆ«, welke plaats bieden aanĀ 2 tot 6 personen. De chalets te huur in de Kempen zijn volledig ingericht en huisdiervriendelijk. Ideaal voor een gezellige vakantie met uw familie of gezin Ć©n de hond. VanuitĀ uw chalet in BelgiĆ« kunt u de omgeving met vele recreatiemogelijkheden verkennen. Van heerlijke wandelingen doorĀ natuurreservaat Turnhouts Vennengebied, tot aan ronddobberen op een roeiboot in de roeivijver op het vakantiepark.Ā Met wie komt u een chalet huren in BelgiĆ«?

Ontdek onze chalets
 

āœ¦ Veilig online boekenĀ 
āœ¦ Geen onverwachte kosten

Chalet te huur in deĀ Kempen

Een chalet huren in deĀ Kempen is Ć©cht even tot rust komen. De chalets bij de Baalse Hei zijn gelegen midden in de natuur, waardoor u geniet van een schitterend uitzicht over het natuurreservaat Turnhouts Vennengebied. Aan gemak zal het u ook niet ontbreken in uw chalet in BelgiĆ«. Onze chalets zijnĀ volledig ingericht en bieden plaats aanĀ maximaal 6 personen. U beschikt over twee tot drie slaapkamers, een woon- en eetkamer, een compleet ingerichte keuken en een eigen badkamer. Ook beschikt uw chalet over een terras met tuinmeubilair zodat u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Wilt u uw trouwe viervoeter meenemen op vakantie? Wij begrijpen dat uw gezin niet compleet is zonder uw hond. Daarom zijnĀ onze chalets, te huur in deĀ Kempen,Ā huisdiervriendelijk.

Tips voor uw vakantie in de Antwerpse Kempen

Een chalet huren in BelgiĆ« biedt vele mogelijkheden op recreatiegebied. In de omgevingĀ vanĀ ons vakantiepark kunt u diverse dagjes uit ondernemen. De Antwerpse Kempen staat bekend om haar schitterende natuur, die u te voet of op de fiets kunt verkennen. Met wel 2.000 km aan fietsroutes kunt u een heerlijke fietsvakantie beleven. DaarnaastĀ zijn er vele steden in de buurt van uw chalet in BelgiĆ« zoals het bruisende Antwerpen, Brussel of Brugge. Erg leuke stedenĀ om lekker te shoppen of cultuur te snuiven. Blijft u liever in de buurt? Bezoek dan de hoofdstad van de Antwerpse Kempen. In Turnhout zijn namelijk talrijke terrasjes enĀ bezienswaardigheden.

Ook wanneer u op het park wilt blijven kunt u genoeg ondernemen. Ontdek de diverse vijvers waar u kunt zwemmen, roeien enĀ vissen. En laat uw kinderen pret beleven bij de animatie of deĀ toffe speeltuin. Uw dag sluit u af met een heerlijke maaltijd en een streekbiertje bij de horeca. Een chalet huren in BelgiĆ« bij de Baalse HeiĀ is ultiem genieten!

Boek uw chalet in Belgiƫ
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid