1. Vakantiepark in het Belgische Turnhout
 2. Trekkershutten voor max. 4 personen
 3. Midden in de natuur

Trekkershut in België

Wat dacht u van een vakantie midden in de rustgevende natuur van de Antwerpse Kempen? Kies voor een back to basic vakantie in het Belgische Turnhout bij Camping Baalse Hei. Op onze camping kunt u kiezen voor een ontspannen verblijf in een trekkershut. Uw 4-persoons trekkershut in België is simpel ingericht, waardoor u echt even kunt genieten van de groene omgeving terwijl u het comfort ervaart van een huisje. Vanaf onze camping met trekkershut kunt u de natuur verkennen, maar de omgeving biedt nog véél meer. Van leuke steden tot aan culturele hotspots. Ontdek het zelf tijdens uw vakantie in een trekkershut op onze camping!

Bekijk onze trekkershutten
 
Vanaf
€ 203

Trekkershut 4 persoons

Antwerpen, Turnhout
4Nee
   

  Trekkershut huren in de Kempen bij Baalse Hei

  Bij Baalse Hei kunt u een trekkershut in België huren voor 2 tot 4 personen midden in de Antwerpse Kempen. De trekkershut op onze camping is basic ingericht en beschikt over een simpele keuken, eethoek en comfortabele bedden. Ook kunt u buiten plaatsnemen aan uw picknicktafel om lekker te genieten van het zonnetje. Daarnaast is er ook wifi op onze camping met trekkershut beschikbaar zodat u uw vrienden en familie de schitterende omgeving kunt laten zien. Wie neemt u mee op vakantie in een trekkershut op Camping Baalse Hei?

  Uw trekkershut op onze camping

  1. Midden in de natuur
  2. Geschikt voor max. 4 personen
  3. Simpel ingericht
  4. Comfortabele bedden
  5. Wifi
   

  Uw vakantie in een trekkershut op Camping Baalse Hei

  Wanneer u kiest voor een vakantie op onze camping met trekkershut verblijft u in het gezellige Turnhout. Dit dorpje grenst aan de schitterende natuur van de Antwerpse Kempen. Het perfecte natuurgebied om heerlijk te fietsen, te wandelen, te vissen of te varen. Naast de natuur valt er ook genoeg te ondernemen in de omgeving van onze natuurcamping in België. Op minder dan 45 autominuten bevinden zich mooie steden zoals Antwerpen, Tillburg, of Breda. Ideale steden om cultuur te snuiven of lekker te shoppen. 

  Wanneer u liever op de camping blijft hoeft u zich zeker niet te vervelen dankzij onze uitstekende voorzieningen. Ontdek de zwemvijver voor veel waterplezier, gooi uw hengel uit in de visvijver of schuif aan bij de horeca om echt Bourgondisch te genieten. Ook uw kinderen vermaken zich opperbest tijdens uw vakantie in een trekkershut bij Camping Baalse Hei. Zo is er een enthousiast animatieteam waar ze vriendjes kunnen maken en zijn er speel- en sportvelden waar ze heerlijk kunnen spelen. Een vakantie op onze camping met trekkershut is altijd een goed idee!

  Boek een trekkershut op onze camping