Arden Parks Baalse Hei
Trekkershut België

Trekkershut België

  • Vakantiepark in het Belgische Turnhout
  • Trekkershutten voor max. 4 personen
  • Midden in de natuur

Beleef een fantastische vakantie in een trekkershut

Wat dacht u van een vakantie midden in de rustgevende natuur van de Antwerpse Kempen? Kies voor een back to basic vakantie in het Belgische Turnhout bij Camping Baalse Hei. Op onze camping kunt u kiezen voor een ontspannen verblijf in een trekkershut. Uw 4-persoons trekkershut in België is simpel ingericht, waardoor u echt even kunt genieten van de groene omgeving terwijl u het comfort ervaart van een huisje. Vanaf onze camping met een trekkershut kunt u de natuur verkennen, maar de omgeving biedt nog véél meer. Van leuke steden tot aan culturele hotspots. Ontdek het zelf tijdens uw vakantie in een trekkershut op onze camping!

Een trekkershut huren in de Kempen bij Baalse Hei

Bij Baalse Hei kunt u een trekkershut in België huren voor 2 tot 4 personen midden in de Antwerpse Kempen. De trekkershut op onze camping is basic ingericht en beschikt over een simpele keuken, eethoek en comfortabele bedden. Ook kunt u buiten plaatsnemen aan uw picknicktafel om lekker te genieten van het zonnetje. Daarnaast is er ook wifi op onze camping met trekkershut beschikbaar zodat u uw vrienden en familie de schitterende omgeving kunt laten zien. Wie neemt u mee op vakantie in een trekkershut op Camping Baalse Hei?

Uw trekkershut bij de Baalse Hei

  • Midden in de natuur
  • Geschikt voor max. 4 personen
  • Simpel ingericht
  • Comfortabele bedden
  • Wifi

De omgeving van uw trekkershut op Camping Baalse Hei

Wanneer u kiest voor een vakantie op onze camping met trekkershut verblijft u in het gezellige Turnhout. Dit dorpje grenst aan de schitterende natuur van de Antwerpse Kempen. Het perfecte natuurgebied om heerlijk te fietsen, te wandelen, te vissen of te varen. Naast de natuur valt er ook genoeg te ondernemen in de omgeving van onze natuurcamping in België. Op minder dan 45 autominuten bevinden zich mooie steden zoals Antwerpen, Tilburg of Breda. Ideale steden om cultuur te snuiven of lekker te shoppen. Wanneer u liever op de camping verblijft hoeft u zich zeker niet te vervelen dankzij onze uitstekende voorzieningen. Ontdek de zwemvijver voor veel waterplezier, gooi uw hengel uit in de visvijver of schuif aan bij de horeca om echt Bourgondisch te genieten. Ook uw kinderen vermaken zich opperbest tijdens uw vakantie in een trekkershut bij Camping Baalse Hei. Zo is er een enthousiast animatieteam en zijn er speel- en sportvelden waar ze heerlijk kunnen spelen.

Veelgestelde vragen over een trekkershut in België

🛖 Waar kan ik een trekkershut huren in België?

Bij de Baalse Hei natuurlijk! U kunt een trekkershut huren op onze camping aan het water. Onze trekkershut in België is geschikt voor maximaal 4 personen. Met wie mogen wij u verwelkomen?

🐶 Is het mogelijk om een hond mee te nemen in een trekkershut in België?

Jazeker! Het is zelfs mogelijk om twee honden mee te nemen in een trekkershut in België. U kunt dus zonder zorgen op vakantie met uw trouwe viervoeter. De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen.