Arden Parks Baalse Hei
Paasvakantie Belgie

Paasvreugde in België

 • Gelegen in de Antwerpse Kempen
 • Drie grote vijvers op de camping
 • Te midden van 5 natuurgebieden

Paasplezier in de Antwerpse Kempen

Pasen: de ideale gelegenheid om een vakantie te vieren vanwege de extra vrije dagen. Vier uw paasvakantie in België bij Camping Baalse Hei in Turnhout, net over de grens met Nederland. Verzamel al uw kampeerspullen en stap in de auto. Op onze camping kunt u kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. De ruime kampeerplaatsen liggen op een groen veld en beschikken over alle voorzieningen voor een aangename kampeervakantie. Liever niet kamperen? U kunt met Pasen op onze camping ook één van onze accommodaties huren. Vanaf de camping ontdekt u de omliggende natuurgebieden met de fiets of te voet. Genoeg redenen om het paasweekend in België te vieren dit jaar.

Vind uw ideale verblijf met Pasen 

Paasinspiratie: ideeën om het meeste uit uw paasweekend te halen

 
  Natuur

  Baalse Hei grenst aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied. Wandel door het netwerk Kempens Landgoed met meer dan 460 km aan wandelplezier of bewonder Nationaal Park de Hoge Kempen met meer dan 12.000 ha aan natuurpracht.

  Steden en dorpen

  Een leuk dagje uit beleeft u in Kampen, het grootste groengebied van Vlaanderen of in Turnhout, ook wel gezien als de hoofdstad van de Antwerpse Kempen, met vele toeristische attracties. Of bezoek het bruisende Antwerpen; een waar bourgondisch paradijs. 

  Cultuur

  Bewonder diverse musea zoals het Begijnhofmuseum en het Nationaal Museum van de Speelkaart. Bezichtig allerlei dier- en plantensoorten in het Natuurpunt Museum Turnhout of leer meer over de geschiedenis van het Kasteel van de Hertogen van Brabant. 

 
 

Sfeervol overnachten bij Baalse Hei

Of u nu een kampeerliefhebber bent of liever van meer luxe en comfort wilt genieten; voor uw paasvakantie in België is beide mogelijk. Neem uw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan mee en geniet op onze ruime kampeerplaatsen van circa 100 m² en met 16 ampère stroomvoorziening. Ook kunt u genieten in een stacaravan, chalet, trekkershut of safaritent, welke compleet zijn ingericht en plek bieden aan maximaal 8 personen.

Tijdens uw paasweekend hoeft u zich zeker niet te vervelen dankzij onze faciliteiten. Dat maakt uw vakantie bij Baalse Hei helemaal compleet. Wij sommen het graag voor u op.

Onze uitstekende faciliteiten

 • Horeca
 • Vis-, zwem- en roeivijver
 • Speeltuin
 • Green fitness
 • Sport en spel
 • Animatie
 

Wat gasten ons eerder vroegen:

🐕 Zijn honden toegestaan op de camping?

Bij Baalse Hei zijn zowel op de kampeerplaatsen als in de accommodaties honden van harte welkom. Houd er rekening mee dat er maximaal twee honden zijn toegestaan op de kampeerplaatsen en één hond in de accommodaties. 

🧒 Wat is er te doen voor kinderen?

De kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam, klimmen en klauteren in de speeltuin of spelen fanatiek een potje voetbal, basketbal of tennis op de sportvelden. Ook op het water is genoeg te beleven dankzij de drie grote vijvers op de camping.