Arden Parks Baalse Hei
Midweek weg

Midweek weg naar België

  • ANWB en ACSI camping
  • Camping midden in de natuur
  • Zwemvijver met zandstrand

Kom tot rust tijdens een midweek weg naar België

Wilt u even een heerlijke midweek ertussenuit? Ga dan naar Vakantiepark en Camping Baalse Hei in Turnhout. Ons vakantiepark ligt midden in de groene Antwerpse Kempen en is omringd door natuur. Vakantiepark Baalse Hei heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een midweek glamping, maar ook kunt u een midweek kamperen. Vergeet tijdens uw midweek weg niet uw zwemspullen mee te nemen, want bij onze zwemvijver met strand is er voor iedereen wat te doen. Na een heerlijke dag vol water- en natuurplezier kunt u Bourgondisch genieten bij onze horecagelegenheden. Voor iedereen die echt tot rust wil komen midden in de natuur is Vakantiepark Baalse Hei de ideale bestemming voor een midweek weg. Wanneer boekt u een midweek naar België?

Boek nu uw midweek weg ⤵

Midweek overnachten in Belgie

Bij Camping Baalse Hei kunt u een midweek kamperen maar ook een midweek verblijven in een van onze accommodaties. Op onze camping kunt u kamperen op ruime en rustig gelegen kampeerplaatsen die voorzien zijn van water, elektra, afvoer en kabeltelevisie. Dus wilt u een midweek naar België met de tent, camper of caravan, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Liever een midweek overnachten in een accommodatie? Ook dat kan bij Vakantiepark Baalse Hei! Wij hebben voor ieder wat wils. Breng uw midweek in België door in een safaritent, trekkershut of stacaravan. Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres voor een heerlijke en ontspannende midweek weg.

Vakantiepark Baalse Hei:

  • Zwem-, vis- en roeivijver 
  • Bomvol animatieprogramma
  • Gezellige taverne met terras 
  • Honden zijn van harte welkom
  • 2.000 km aan fietsroutes 

Wat te doen tijdens een midweek in België?

Camping de Baalse Hei ligt midden in de prachtige natuur van de Antwerpse Kempen. Vlak bij de camping liggen meerdere fiets- en wandelroutes voor de sportieve natuurliefhebber. Ook zijn er diverse steden te bezoeken tijdens uw midweek weg in België, zoals Turnhout, Kampen of Antwerpen. Het voordeel is dat het midden in de week vaak rustiger is in de steden dan in het weekend. Blijft u liever op het vakantiepark? Ook daar is genoeg te doen tijdens uw midweek weg. Ga zwemmen in de zwemvijver, spelen in de speeltuin of bourgondisch genieten bij de horeca. Er zijn genoeg voorzieningen op Vakantiepark Baalse Hei voor uren lang vermaak.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik naar toe tijdens mijn midweek weg?

Heeft u er al eens aan gedacht om een midweek naar België te gaan? Camping Baalse Hei ligt midden in de natuur van de Antwerpse Kempen en maar 7,5 km van de Nederlandse grens. Onze camping is daarom de ideale bestemming is voor een ontspannen midweek weg. 

Waar kan ik in België een midweek weg met mijn hond?

Een heerlijke midweek weg samen met uw hond boekt u bij Vakantiepark Baalse Hei. De natuur rondom de camping bestaat uit bossen, wateren en prachtige natuur en is daarom perfect voor een midweek met uw hond. Uw hond is welkom op onze kampeerplaatsen maar ook in een aantal accommodaties.